Home Ranking nieuws Brian Rufi wint de DMR van maart

Brian Rufi wint de DMR van maart

RegioDarts Zuid Holland

Vrijdag 19 maart kwamen 35 darters richting Dartkroeg Dikke Maatjes om te strijden voor 80% van het inleggeld en de punten voor de ranking van 2010. De kwartfinales in de winnaarsronde werden gespeeld door Donnelly Teunissen tegen Richard van Dommelen (3-0), Niels Alblas tegen Kris Boer (3-2), Brian Rufi tegen Frits Roest (3-0) en Albert Roos tegen Dirk Nordlander (3-1).

 In de halve finale was het Niels uit Ameide die Donnelly uit Rijnmond gemakkelijk de baas kon met (4-1) dwong Niels een finale plek af. Anders ging het bij Brian ook uit Rijnmond tegen Albert uit Schoonhoven met een stand van (2-3) Brian op 200 zoveel en Albert op tops, maar als je dan je dubbel niet gooit… Werd de eindstand (4-3) in de finale was Niels het ff kwijt en was het Rufi die met (5-1) de winst en euro’s naar huis ging. In de verliezersronde was het een lokale strijd, met Lorenzo Blom als winnaar hij zette Henk Heijkamp met (3-0) aan de kant en Arjan Versluis won van Martin Boon voor plaats drie. Wilma Neven uit Schoonhoven won de extra damesronde en had heel de avond de hoogste finish van 119 die later door Niels Alblas werd verbeterd met 126. Er werden in totaal 14 180ers gegooid.

35 deelnemers

1e winnaarsronde: Brain Rufi
2e winnaarsronde: Niels Alblas
3e winnaarsronde: Donnelly Teunissen
3e winnaarsronde: Albert Roos

1e verliezersronde: Lorenzo Blom
2e verliezersronde: Henk Heijkamp
3e verliezersronde: Arjan Versluis
4e verliezersronde: Martin Boon

Winnaar damesronde: Wilma Neven

180ers: Brian Rufi 3x, Albert Roos 2x, Remco van Hall, Richard van Dommelen, Martin Boon, Henk Heijkamp, Frits Roest, Bob Eikelboom, Arie Gelderblom, Niels Alblas, André van der Vliet

100+ finish: 126 Niels Alblas, 119 Wilma Neven, 115 Jeffrey van Kooten, 100 Albert Roos

Tekst: Martin Boon