Christiaan van Overdijk wint bij extra ranking ’t Voorhuys in Beesd Ranking nieuws
Ranking nieuws

Christiaan van Overdijk wint bij extra ranking ’t Voorhuys in Beesd

Christiaan van Overdijk wint bij extra ranking ’t Voorhuys in Beesd

Op zaterdag 12 augustus werd er een extra rankingavond georganiseerd bij ’t Voorhuys in Beesd waarbij er dubbele punten waren te verdienen en waarbij er voorafgaand aan de avond kon worden genoten van een overheerlijke barbecue die werd georganiseerd door kroegeigenaar Arjen Bothof. Met een volle zaal spelers kon de avond beginnen in een poulesysteem waarna er een winnaars- en verliezersronde volgde.

In de winnaarsronde wist Christiaan van Overdijk de titel te pakken en uiteraard het bijbehorende barbecue-pakket. Hij was in de finale te sterk voor Danny Slegers die eveneens bij thuiskomst de barbecue kon aansteken. Van Overdijk gooide in de finale twee keer 180 en de hoogst mogelijke finish van 170. De derde plaats was voor Jurrian van Os. De beste dame was Angela van der Meijden. In de verliezersronde was Harold Wieleman de beste hij versloeg Sven Heijkoop, derde werd Jordy Waalboer.

Voor meer informatie over deze dartsranking verwijzen we je graag door naar deze website.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws