Christian van Overdijk wint Apollo Ranking Vlijmen Ranking nieuws
Ranking nieuws

Christian van Overdijk wint Apollo Ranking Vlijmen

Christian van Overdijk wint Apollo Ranking Vlijmen

Waarschijnlijk door vakanties e.d. slechts weinig deelnemers op de zesde Apollo Ranking. In de halve finales zagen we dan ook weinig verassingen. Wel was daar de naam van Jeffrey Kuipers te ontdekken, echter was hij niet opgewassen tegen Christian van Overdijk en verloor dan ook met 4-0. In de andere halve finale was het Martin de Vaan die Danny Klerks uitschakelde.

De finale zou dus gaan tussen Martin de Vaan en Christian van Overdijk. Aanvankelijk leek De Vaan op een gemakkelijke zege af te stromen, hij kwam namelijk met maarliefst 4-2 voor. Daarna was het Van Overdijk die na 6 dramatische legs (wellicht uitgeput door het spelen van Open België) eindelijk zijn draai begon te vinden en mede door een 16 en 17 darter de wedstrijd alsnog naar zich toe trok. Beide heren wisten in deze finale van een 180-er te gooien en Van Overdijk checkte nog een 109 finish. Gemiddelde van winnaar Van Overdijk lag op 68,74 en de Vaan gooide 61,95.

De verliezersronde werd gewonnen door Adrie van de Donk die met 3-1 Robert Kuiper versloeg.

Met dank aan John Sterk - www.sterkdarts.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws