Home Ranking nieuws Coevorden pakt volle winst tegen Tilburg in landelijke hoofdklasse

Coevorden pakt volle winst tegen Tilburg in landelijke hoofdklasse

Superleague_wedstrijdverslagen

Vandaag moesten we in de 2e wedstrijd aantreden tegen Real Magix Tilburg. Wij waren ons bewust dat na de nederlaag van de vorige keer tegen L&L Nederhemert er gewonnen moest worden om niet onderaan te komen wat een extra druk geeft in het vervolg van de competitie.

Nadat we de tegenstander begroet hadden die ruim van te voren aanwezig waren en gezamenlijk ingegooid hadden begonnen we om 13.00uur de wedstrijd.
We starten de Roundrobin met Johnny Okken, Albertino Essers,Bart van de Biesebos en Jan Dekker tegen Michael van Gerwen, Carree van Kuik, Pim van Veenendaal en Bas Smits.We kwamen 2-0 voor maar het werd nog even spannend omdat het 2-2 werd. Toch gingen we goed door en wonnen met 9-5. 1-0 dus. Rest mij te vermelden dat Bas Smits alle 4 legs( 4 van de 5 punten) won en Tino hier de hoogste finish had met 143 .

De eerste singel ging tussen Tino en Michael. Dit werd een spannende partij. Tino kwam 1-0 en 2-1 voor, maar vergat om 3-3 te maken zodat Michael met 2-4 won en het zo weer 1-1 stond.Dit was ook een wedstrijd van de gemiste dubbels voor beide heren. ( gem. Tino 27,48)

De 2e singel ging tussen Johnny en Bas. Johnny kwam 0-2 achter maar herstelde zich knap met 3x een 15 en 1x een 13 darts finish op dubbel 18 en won zo met 4-2 en het stond weer 2-1 voor ons. ( gem . Johnny 32.61)

De 3e singel ging tussen Bart en Carree. Bart kwam 3-1 voor maar Carree kwam terug tot 3-3. Bart gooide in de 7e leg meer trippels dan Carree en had 2 pijlen nodig om dubbels 16 te raken voor 4-3. en zo stond het 3-1 ( bart 28,35)

De 4e singel ging tussen Jan en Pim.Jan kwam nog wel met 1-0 achter, maar maakte met een 12 darter weer gelijk om daarna goed door te gaan en met 4-1 te winnen en zo stond het 4-1 ( gem. Jan 30.35)

De eerste koppel ging tussen Johnny en Jan tegen Michael en Carree. Helaas werd hier een 2-1 voorsprong verspeeld en verloren met 2-3 en het stond weer 4-2. Ik moet hierbij wel vermelden dat er goed gegooid werd door beide koppels met legs van boven de 30 per pijl.

De 2e koppel Tino en Bart tegen Bas en Jan Huisjes ( ingevallen voor Puim) werd met 0-3 verloren.Er werd door onze kant niet goed gegooid. 4-3 nu

De 3e koppel met johnny en Jan tegen Bas en Jan werd met 3-1 gewonnen met o.a. een 155 finish van Johnny en het stond weer 5-3 en de 1e punt was binnen.

De 4e koppel ging tussen Tino en Bart tegen Michael en Carree. Tino en Bart hadden nog wat goed te maken en dat deden ze ook. Na een achterstand van 0-2 werd er toch gewonnen met 3-2 ook mede dankzij Bart die hier sterk op de dubbels was en ook Tino die zich knap herstelde. Maar het belangrijkste was natuurlijk de 6-3 stand en de overwinning voor ons.

De Solo werd een 4-2 overwinning van Johnny tegen invaller Danny de Haas, zodat het nog 7-3 werd en geen 5-5 met Michael zoals Mark had voorspeld. ( lol)
Na gezamenlijk nog even met z’n allen lekker chinees gegeten te hebben met een drankje gingen onze gasten na de handen te hebben geschud weer richting Tilburg.
Wij spelen a.s. zaterdag weer thuis en nu tegen OranjeBar Mariahout. Hoogste finish van vandaag was de 155 finish van Johnny Okken en er werden veel 180’s gegooid.

Redactionele noot: Het gaat hierboven om een ingestuurd bericht. Dartfreakz.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor uitspraken die gedaan worden door de schrijver van deze tekst.