Home Ranking nieuws Cor Ernst wint negende toernooi Achthuizenranking

Cor Ernst wint negende toernooi Achthuizenranking

regiodarts

Zaterdagavond 16 januari werd alweer het negende toernooi gegooid voor de Achthuizenranking. Mede door omdat dit toernooi georganiseerd werd na het koppeltoernooi van het Open Klaaswaal, was het en topdrukte in Achthuizen. Maar liefst 75 darters wisten de FIOS Kantine in Achthuizen te vinden. Martin Jongejan en John Vlietland waren deze avond niet aanwezig, maar we vonden wel bij de inschrijvingen o.a. Cor Ernst, Ronald Visser, Jan Hokke en Frans Wolfert.

Het niveau lag dan ook weer hoog op Goeree-Overflakkee. Er werd 28 maal de maximum de score gegooid. Cor Ernst wist er hiervan tien te gooien. De hoogste finish van de avond kwam op naam van Arjan Versendaal. Hij finishte 164 in een vroeg stadium van het toernooi. Hij werd gevolgd door David Bouman (160) en Ronald Visser (153).

Uitslagen 9e toernooi
Winnaarsronde
Kwartfinale:
Ron Willemstein wint van Remco de Pan
Jan Hokke wint van Roy Moerenhout
Frans Wolfert wint van Marco Meijer
Cor Ernst wint van Jan Melissant

Halvefinale
Ron Willemstein tegen Jan Hokke   2-4
Frans Wolfert tegen Cor Ernst        1-4

Finale
Jan Hokke tegen Cor Ernst             0-5

Verliezersronde
Finale
Boyan Vogel tegen Arco de Bruin   3-0

Volgend toernooi voor de Achthuizenranking is op zaterdag 13 februari 2010. Inschrijven tot 19.30 uur. Net als altijd zal er van te voren nog een opwarm koppeltoernooi gespeeld worden. Om 17.50 uur sluit de inschrijving van dit toernooi.

Tekst: De razende reporter.
Mede dank aan de Flakkeese Darts Organisatie en dartpromotie.nl.