Home Ranking nieuws Benito van de Pas wint finale van Bobby Biemans in Super Ranking

Benito van de Pas wint finale van Bobby Biemans in Super Ranking

Gisterenavond werd na een week van rust  wegens de Lakeside de 5e Super Ranking  gespeeld in Mariahout. Het niveau was wederom hoog met veel  180’s en hoge finishes. Dat deze ranking serieus wordt genomen kon worden afgeleid uit de aanwezigheid van Lakeside 2012 deelnemer Benito van de Pas en een groot aantal spelers van de Super League Nederland zoals Bobby Biemans, Dennis Klamer, Nico Thissen en Eric Barten. Ook werd een moedige poging gewaagd door een dame, te weten Sylvia van de Pas. Voornoemde spelers en nog een tiental overige deelnemers maakten er een mooie avond van met een mooie finale als sluitstuk tussen de nummers 1 en 2 van het tussenklassement Bobby Biemans en Benito van de Pas.

In de finale was Benito, mede dankzij zijn opgedane ervaring van afgelopen weken, te sterk voor Bobby en staat nu alleen aan kop. 

Uitslag van dag 5; 1, Benito van de Pas, 2. Bobby Biemans, 3 en 4 Dennis Klamer en Nico Thissen.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier uur.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 24 januari 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00.
.