Dag 4 van Super Ranking prooi voor Benito van de Pas Ranking nieuws
Ranking nieuws

Dag 4 van Super Ranking prooi voor Benito van de Pas

Dag 4 van Super Ranking prooi voor Benito van de Pas

Gisterenavond waren er weer grote mannen te bewonderen in de Oranjebar tijdens de Super Ranking. Benito had zijn dartmaat Wesley Harms meegenomen in de voorbereiding naar de Pro World Championships aankomend weekend en verder waren ook Braulio Roncero, Hermie van Orsouw, Willem Mandigers en Nico Thissen als topspelers aanwezig om het mannen zoals Eric Barten, Erik Dortmans, Peter van de Heuvel en Abdil Loubane moeilijk te maken.

Dat het niveau hoog was bleek wel uit het feit dat Wesley Harms als deelnemer van aan de Lakeside het hier niet kon bolwerken en slecht tot de laatste 8 kwam terwijl huisspelers Eric Barten en Peter van de Broek (o.a. via winst op Willem Mandigers) tot het eind mee bleven doen. Hermie van Orsouw was de speler die zich rechtstreeks voor de finale plaatste om het op te nemen tegen de winnaar van de herkansing Benito van de Pas. In de finale ging het hard tegen hard maar bleek Benito over de meeste adem te beschikken. Via 2x winst kon Benito de dagzege op zijn palmares bijschrijven.

Uitslag van dag 4: 1, Benito van de Pas, 2. Hermie van Orsouw, 3 en 4 Eric Barten en Braulio Roncero. Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 17 januari 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws