Home Ranking nieuws Daniëlle Scholman wint 5e damestoernooi ENC DARTS Nijverdal

Daniëlle Scholman wint 5e damestoernooi ENC DARTS Nijverdal

Helaas kwamen er maar 8 dames naar het 5e damestoernooi bij ENC DARTS. Rijssen, Wierden, Vroomshoop en de rest Nijverdal. De meesten kenden elkaar al goed van eerdere toernooien en mede daarom werd het een gezellige middag. Maikel en vriendin Selena namen de bar en de toernooileiding op zich. De dames werden in 2 poules verdeeld en klokslag 12.30 uur werd er begonnen. De uitslagen na de poules:

Halve-finale verliezersronde:
Grietje Talen-Monique Bannink 3-1
Manita Slot-Talen-Henriëtte Drenth 3-0

3e/4e plaats verliezersronde:
Monique Bannink-Henriëtte Drenth 3-0

Finale verliezersronde:
Grietje Talen-Manita Slot-Talen 1-3

Opmerkelijke finale waar 3 generaties stonden. Manita, dochter van Grietje is zwanger en zal volgend jaar bevallen. Iets unieks wat niet vaak voor komt. Uiteindelijk won de jeugd deze finale.

Halve-finale winnaarsronde:
Danielle Scholman-Patricia Zandvoort 3-1 (Patricia 92-check)
Anouk Wolfkamp-Jenny Bontekoe 3-0

3e/4e plaats winnaarsronde:
Patricia Zandvoort-Jenny Bontekoe 2-3 (Patricia 1×180 en 1×140 Jenny 1×140)

Finale winnaarsronde:
Daniëlle Scholman-Anouk Wolfkamp 4-3

Een spannende finale waarin Anouk telkens terugkwam. In de beslissende 7e leg kreeg Anouk meerdere pijlen voor de winst, maar het was Daniëlle Scholman die voor de 2e keer achter elkaar, het jaarlijkse damestoernooi bij ENC DARTS in Nijverdal wist te winnen. Patricia Zandvoort gooide vandaag de hoogste check met 92 en was de enigste met een 180-score. Al met al een gezellige dag met een mooie afsluiting.

Redactionele noot: Het gaat hierboven om een ingestuurd bericht. Dartfreakz.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor uitspraken die gedaan worden door de schrijver van deze tekst.