Home Ranking nieuws Dave van de Lee wint in Beuningen

Dave van de Lee wint in Beuningen

beuningen

In totaal 33 deelnemers deze warme maandagavond in de Vrijboom. De profs hadden verplichtingen elders en het was net of iedereen zijn kans rook. De 180-ers vlogen je om de oren in de poule fase. Maar liefst 38 stuks deze avond waarvan Bjorn Fransen er 9 voor zijn rekening nam. 17 keer kwam er een 100+ finish op het bord, ook hier nam Bjorn met 5 stuks het leeuwendeel voor zijn rekening. Zijn hoogste was 145, Vincent van Gemen had 147 maar Theo Thijssen was iedereen de baas met 148.

De enige dame van het gezelschap, Denise Trouerbach, produceerde in de poule fase ook een 180-er en stootte door als eerste in de poule naar de laatste 16.

De finale ging tussen Dave van de Lee, hij versloeg Hans Achten, Ed Ferrari en Vincent van Gemen op de weg hiernaar toe. Bjorn Fransen versloeg Geert van de Berg, Joop Lemmens en Wim van Schaik op de weg naar deze finale. Deze 2 jeugd spelers maakte er een mooie show van en een zéér spannende pot. Bjorn moest zelfs een 137 gooien om terug te breken en er een beslissende leg uit te slepen. Hij had ook al 4 x de maximale score gegooid deze finale tegenover 1 van Dave. Dave gooide echter meer 140 ers. Hij begon de beslissende leg hiermee gevolgd door een 134 en een 91. De 136 was nog niet aan hem besteedt maar de dubbel 8 daarna wel. En hiermee wint Dave zijn eerste maandag ranking in café de Vrijboom. Voor Bjorn is het zijn tweede finale in 2 dagen die hij verloren ziet gaan. Zondag namelijk al in Didam. Maar hij zal er beslist in de toekomst meerdere gaan winnen.

Tevens is er maandag een nieuw laagte record gegooid! Laagte record hoor ik U zeggen? Yeap met 124 cm hoog is Levi “The Lightning” Frauenfelder de kleinste 180-er gooier van café de Vrijboom geworden. Deze kleine brengt bij iedereen een glimlach op het gezicht behalve zijn tegenstanders. Die moeten steeds meer op hun hoeden zijn want hij wordt sterker en sterker.

Aankomende maandag, 31 augustus, gewoon weer ranking. Voorinschrijving voorkomt teleurstelling: 06-51283944

Groetjes Bitterbal

Hoogste Finishes:  
148 van Theo Thijssen
147 van Vincent van Gemen
145 van Bjorn Fransen
 
Meeste 180’ers:  
9 van Bjorn Fransen
4 van Chris Jordan, Jordy Terburg en Tim Croesen
3 van Vincent van Gemen

Winnaarsronde – 1e en 2e plaats
Dave van de Lee Bjorn Fransen 5 – 4
 
Winnaarsronde – Halve finale
Vincent van Gemen Dave van de Lee 2 – 4
Bjorn Fransen Wim van Schaik 4 – 0
  
Winnaarsronde – Laatste 8
Jermaine Hardeman Vincent van Gemen 2 – 3
Dave van de Lee Ed Ferrari 3 – 0
Joop Lemmens Bjorn Fransen 1 – 3
Tonnie van Binsbergen Wim van Schaik 2 – 3
  
Winnaarsronde – Laatste 16
Jordy Terburg Vincent van Gemen 2 – 3
Jermaine Hardeman Gino Artz 3 – 0
Hans Achten Dave van de Lee 1 – 3
Ed Ferrari Danny Gietman 3 – 0
Denise Trouerbach Joop Lemmens 0 – 3
Bjorn Fransen Geert van de Berg 3 – 1
Chris Jordan Tonnie van Binsbergen 0 – 3
Wim van Schaik Patrick van Olderen 3 – 0

Tussenstand Maandagranking