Home Ranking nieuws Davyd Venken de sterkste tijdens de Café Quincy ranking

Davyd Venken de sterkste tijdens de Café Quincy ranking

Met een opkomst van 19 deelnemers werd het toernooi gestart. Vandaag was er voor het eerst een dame ingeschreven. Lydia Gielen verloor nipt met 3-2 van Sjaak Versteeg (Sjaak gooit 149 finish voor de wedstrijd) waarna ze ook haar meerdere moest erkennen in Roy van de Vorst. Deze 149 Finish van Sjaak bleef de hoogste van de avond. Er werden daarbij nog 16 maximum score’s gegooid. De meeste hiervan kwamen op naam van Wouter Vaes. Hij gooide 5x een 180 score.
 
Aan de winnaarskant waren het Patrick Bulen en Davyd Venken die de toon zetten. Zij haalden beiden zonder al te veel moeite de finale aan de winnaarskant.
Hier was het Venken die met duidelijke cijfers wist te winnen: 0-3.
 
Aan de verliezerskant was er weer een grote strijd om terug te komen in de grote finale. Een goed gooiende Ruud Verdonk moest genoegen nemen met een 4e plaats. Hij legde het met 3-1 af tegen Davy Cardinaal.
 
Bulen en Cardinaal mochten dus gaan strijden voor een plekje in de finale.Cardinaal brak Bulen meteen in de 1e leg en wist daarna beide zijn eigen legs te houden.
 
De finale was er evenals het 1e RankingToernooi een tussen Davyd Venken en Davy Cardinaal. Cardinaal miste een paar kansjes op de dubbels die Venken genadeloos afstrafte. Bij een 3-1 stand besliste Venken de partij en zo won hij wederom het ZomerRanking toernooi bij Café Quincy.
 
 
Uitslagen vanaf laatste 12:
 
9e/12e
Ruud Verdonk – Mark Bierman 3-1
Gydo Meijer – Pier Kerkhofs 3-2
Jean Piere Hendrix – Jop van Melick 3-0
Davy Cardinaal – Wouter Vaes 3-2
 
7e/8e
Davy Cardinaal – Jean Piere Hendrix 3-2
Ruud Verdonk – Gydo Meijer3-1
 
5e/6e
Davy Cardinaal – Roy Steeman 3-0
Ruud Verdonk – Bob Doelman 3-0
 
4e
Davy Cardinaal – Ruud Verdonk 3-1
 
3e
Davy Cardinaal – Patrick Bulen 3-1
 
1e/2e
Davyd Venken – Davy Cardinaal 4-1