Home Ranking nieuws DBBR RegioReport “Azier en Erades pakken rankingtitels”

DBBR RegioReport “Azier en Erades pakken rankingtitels”

DBBR_RegioReport

Deze keer in het DBBR regio-report de winst van Danny Azier en Rilana Erades van de DBBR Ranking seizoen 2009/2010, United pakt de titel in de DBBR eredivisie en de stand van zaken in het DBBR bekertoernooi.

Danny Azier & Rilana Erades pakken DBBR rankingtitel
Acht rankings waren er uiteindelijk nodig voor Rilana Erades en Danny Azier om zich te laten kronen tot rankingkampioen. Azier wist uiteindelijk twee van de acht rankings op zijn naam te schrijven. Daarbij nog o.a. twee keer een kwartfinaleplaats en een finaleplaats op ranking nummer 8 waren genoeg om zich een jaar lang de beste ranking speler van DBBR te mogen noemen. Binnen de damesranking wist Rilana Erades 8 rankings op rij te winnen. In de eerste zeven stond ze in alle finales tegen Marjolein van der Leer waardoor het spannend werd tot aan ranking nummer 8. Daar maakte Marjolein een slippertje tegen Cindy Blanken die vervolgens in de finale weer werd verslagen door Rilana (5-0) en hierdoor is Rilana met nog 1 ranking te gaan op een voorsprong gekomen die niet meer in te halen is. Rilana Erades en Danny Azier hebben door de rankingtitel een startbewijs gewonnen voor de Champions League of Darts 2010.

Eredivisie landskampioen United mag titel gaan verdedigen.
Met nog twee wedstrijden te gaan is United Leiden kampioen geworden in de DBBR Eredivisie. United deed dit in een uitwedstrijd tegen de eeuwige concurrent eLBee/VEZA.ws. United moest in deze wedstrijd 7 van de 10 punten pakken en deed dit pas in de belissende laatste sologame die Henny vd Ster met 3-1 tegen Ron de Pijper naar zich toe trok.

DBBR Bekertoernooi gevorderd tot laatste 8
Afgelopen week stonden de kwartfinales van het DBBR bekertoernooi op het programma. In totaal gingen zeven eredivisieteams en één 1e divisieteam in gevecht voor een plek bij de laatste 4. eLBee/VEZA.ws is de titelverdediger bij de DBBR. De uitslagen zijn als volgt geworden:

Bolle XXL – Men in Black 5-2
Downstairs – Square Point 4-5
United – Bolle Olifant 5-4
eLBee/VEZA.ws – Bulls PC Ware (1e divisie) 5-1   

We zijn namens Dartfreakz.nl op zoek naar meer regio correspondenten. Weet jij alle ins en outs van jouw bond en heb je interesse om 1 keer per maand een leuk RegioReport te maken voor Dartfreakz? Neem dan even contact op met mark@dartfreakz.nl.