DBMN kerstvakantie: jeugdranking prooi voor Justin van Tergouw Ranking nieuws
Ranking nieuws

DBMN kerstvakantie: jeugdranking prooi voor Justin van Tergouw

DBMN kerstvakantie: jeugdranking prooi voor Justin van Tergouw

Met 18 deelnemers op de DBMN jeugdranking, te gast bij DC Vianen, was het bere gezellig vandaag. Na de poule fases werden door middel van de knock-outs bepaald wie er zich aan het eind met de bekers als kerst surprise mochten gaan strijken.

In de winnaars ronde gingen Henk-Jan Kamphorst en Justin Man, Samantha Klein en Mitch van Breda, Justin van Tergouw en Alain Groen, Connor Man en Danny Doornekamp onderling uit maken wie zich mochten plaatsen voor de laatste 4.

Het leverde de volgende halve finales op:
Justin Man - Mitch van Breda: 2-3
Justin van Tergouw - Danny Doornekamp: 3-1

Hierdoor mochten Justin van Tergouw en Mitch van Breda in de finale strijden om de dagwinst. De finale werd met 4-1 gewonnen door Justin.

In de herkansing mochten Mike Simon en Emiel van Baalen, Niels Noordzij en Roy Kerver het spits afbijten om van 10 deelnemers tot 8 te komen. Emiel en Roy plaatsen zich voor de laatste 8, die de volgende wedstrijden opleverden:
Daan Stoffer en Youri Ooms, Thimo Ooms en Emiel van Baalen, Tamara Wollaars en Jorn Steehouder, Stefan Uittenbosch en Roy Kerver.

Nadat deze wedstrijden gespeeld waren kwamen we tot de volgende halve finales:
Daan - Emiel 2-0
Tamara - Roy 0-2

Er kwam dus een finale waarbij de finalisten even lang waren. Roy was net iets sterker dan Daan waardoor hij zich liet kronen tot winnaar in de herkansingsronde. De hoogste finish van de dag was met 87 van Justin van Tergouw die ook nog 2x 180 gooide. Justin Man gooide 1x 180.

Een heel leuk begin van de kerstvakantie en op naar de afsluiting van de kerstvakantie op 5 januari in H2O te Harmelen met de Gesloten Midden Nederland Kampioenschappen!
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws