De nieuwe speeldata voor de L&L TOP-training zijn reeds bekend Ranking nieuws
Ranking nieuws

De nieuwe speeldata voor de L&L TOP-training zijn reeds bekend

De nieuwe speeldata voor de L&L TOP-training zijn reeds bekend

In L&L Nederhemert wordt al anderhalf jaar een TOP-training gespeeld. 12 darters gaan daar eens in de 2 á 3 weken op de maandagavond de strijd met elkaar aan om zo hun niveau omhoog te werken. Inmiddels heeft SterkDarts de speeldata voor de nieuwe cyclus bekend gemaakt. Deze zijn te vinden op

Kwalificatie
Maandag 10 september 2012 vindt er een kwalificatie dag plaats voor nieuwe spelers of reeds deelnemende spelers die alsnog promotie af willen dwingen. Deelname aan de kwalificatie kost € 5,-. De deelname aan de rest van de TOP-training kost niets. Er wordt gespeeld in 5 verschillende niveaus. (A t/m E poule)

Iedereen speelt op zijn eigen niveau
Denk jij dat je je met spelers als Kurt van de Rijck (be), Leon de Geus, Wilco Vermeulen, Ruzdia Hopic en Roger Hellebrand kan meten. Kom dan maandag naar de kwalificatie om je te plaatsen voor de L&L TOPtraining. Voor de subtoppers is er ook een B-poule beschikbaar, voor het niveau daaronder een C-Poule en voor de mindere dartgoden is er zelfs een D- en E-Poule beschikbaar, waaruit promotie uiteraard mogelijk is.

Vrije plaatsen

Op de kwalificatie zijn de volgende plaatsen te vergeven:
2 plaatsen voor de A poule

0 plaatsen voor de B poule

1 plaatsen voor de C poule

6 plaatsen voor de D poule

Overige spelers plaatsen zich voor de E poule

Meer info is te vinden op www.sterkdarts.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws