Home Ranking nieuws Dennis de Valk wint ook 2e Mistery finish toernooi in Leek

Dennis de Valk wint ook 2e Mistery finish toernooi in Leek

Dennis_d_eValk

Afgelopen zaterdag 11 december vond in Sportcentrum Leek het 2e Mistery Finish single toernooi plaats. Ondanks de ietwat tegenvallende opkomst was het een gezellige avond darten en het leuke was en is dat er enkele “oude” gezichten weer aanwezig waren. Na de poulefase werd er gestreden in de winnaars en de verliezerronde. Op een gedeelde 3e plaats in de winnaarsronde eindigden Douwe Kluitenberg en Jack Bosma. In de verliezerronde in de halve finale strandden Dick Kanning en Alie Hamstra.

De finale in de winnaarsronde ging tussen Lucas Groenwold en Dennis de Valk. Dennis de Valk won deze met 4 – 1 (gemiddelde Dennis 25.33 – gemiddelde Lucas 24.16) In de verliezerronde finale ging het tussen Sander Bul en Sylvester Jager (in de poule won Sylvester nog met 3 – 0 van Sander) maar nu moest Sylvester zijn meerdere erkennen in Sander: hij won deze finale dan ook met 3 – 0.

De Mistery Fnish die uit de envelop tevoorschiijn kwam bleek 69 te zijn en deze is NIET gegooid, het bedrag blijft dus staan tot het volgende toernooi op 29 januari 2011.
Het was een leuke, gezellig avond.

Redactionele noot: Het gaat hierboven om een ingestuurd bericht. Dartfreakz.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor uitspraken die gedaan worden door de schrijver van deze tekst.