Home Ranking nieuws 3e donderdagavondranking voor Hermans en De Vries

3e donderdagavondranking voor Hermans en De Vries

Deze donderdagavond waren er 6 dames en 11 heren op komen dagen. Door twee overwinningen werd Bianca Burhenne 1e voor Thea Theunissen, die 2ewerd en Wilma Hölscher. In de andere poule werd Kerstien de Vries 1e voor Nancy Fortier (2e) en Christina Achten werd door het onderlinge resultaat 3e.

De eerste halve finale werd eenvoudig met 4-0 gewonnen door Kerstien de Vries op Thea Theunissen. De andere was een moeizame prooi voor Bianca Burhenne op Nancy Fortier met 4-3. In de finale was de winst ditmaal ook eenvoudig met 4-0 voor Kerstien de Vries tegen Bianca Burhenne.

In de HH-poule waren de beide 3-0 overwinningen van Nico Thissen voldoende om 1e te worden in deze poule met Nicky van Horck en Kay van Gulik die 2+3 werden, Nicky won met 3-1 van Kay.

In de HK-poule werd Angelo Hermans 1e voor Gert Basten en Dylan Beuving werd 3e voor Jeroen Franssen.

Angelo won met 3-2 van Dylan, 3-1 van Gert en 3-0 van Jeroen. Gert won twee wedstrijden en wel met 3-1 van Dylan met een 180 score en 3-0 van Jeroen. Dylan won één wedstrijd en wel met 3-1 van Jeroen Franssen die een 180 score had.

In de HS-poule werd Gé Grubben die alle wedstrijden won 1e voor Eric Peeters. Eric won van Ralph Hermes en Kay Basten, die op zijn beurt won van Ralph en zo beslag legde op de 3e plek. In de ‘mini double trouble’ die moest uitsluitsel geven wie van deze 3 heren, die derde werden in de poule, het achttal completeerden. Dylan Beuving was de eerste en Kay van Gulik als tweede, zodoende viel Kay Basten af.

In de KO fase werden de tegenstanders bepaald middels het kaarttrekken, alleen de nummers één van iedere poule konden niet tegen elkaar uit komen. Zo was de eerste kwartfinale Dylan Beuving versus Gert Basten en werd simpel met 0-4 gewonnen door Gert ook mede door een 180 score. Gé Grubben werd eenvoudig met 0-4 opzij gezet door Eric Peeters. Kay van Gulik wist slechts een leg te pakken van Angelo Hermans, 1-4. En Nicky van Horck revancheerde zich op Nico Thissen en won in een geweldige game met 4-3 ondanks een 180 score van Nico.

De halve finale tussen Angelo Hermans en Nicky van Horck was met 5-1 voor Angelo. Ondanks een 102 finish van Eric Peeters werd het 1-5 voor Gert Basten. In de finale had Angelo Hermans twee 180 scores nodig, nadat Gert Basten bij 4-5 een wedstrijddart mistte, om met 6-5 te winnen.

Eric Peeters had een 102 finish, Angelo Hermans en Gert Basten hadden 2x de maximum score en Nico Thissen en Jeroen Franssen 1x.
.