Home Ranking nieuws Dingo Manuel wint zaterdagavondranking juli bij Café Bachus

Dingo Manuel wint zaterdagavondranking juli bij Café Bachus

De 2e poule werd gewonnen door Wesley Manie met 9 punten. Albert Opstraat, man van de hoogste finish van de avond met 148 in zijn 1e leg van de avond, werd 2e met 8 punten. De 3e plaats was voor Jacco Krook met 3 punten. William Langenbach besloot aangezien hij in ieder geval door was zijn krachten te sparen voor de ¼ finale en kwam doordoor helaas maar op 1 punt en een 4e plaats in de poule. Maar het is toch lastig om te gooien als je pijlen door iemand zijn meegenomen en je daarbij ook nog lange tijd niet gegooid hebt, dit gold voor William Langenbach.

De 1e kwartfinale ging tussen Richard van Zijtveld en William Langenbach. Deze werd met 3-0 gewonnen door Richard van Zijtveld.
De 2e kwartfinale ging tussen William Teulings en Jacco Krook. William was in deze wedstrijd de 1e en 3e leg beter en Jacco pakte zijn kansjes in de 2e leg niet en hierdoor wist William Teulings met 3-0 te winnen.
De 3e kwartfinale ging tussen Jordy Manie en Albert Opstraat. Normaal zijn dit erg spannende wedstrijd, waar beide spelers weinig aan elkaar toegeven. Helaas vandaag niet en won Albert Opstraat met 3-0 van Jordy Manie.
De 4e kwartfinale ging tussen Dingo Manuel en Wesley Manie. Hierin was Dingo Manuel de betere en won met 3-1.

De 1e ½ finale ging tussen Richard van Zijtveld en William Teulings. Waar het in de poule nog een spannende wedstrijd was die met 3-2 werd gewonnen door Richard. Wist Richard van Zijtveld nu met 3-0 te winnen van William Teulings.
De 2e ½ finale ging tussen Albert Opstraat en Dingo Manuel. Deze wedstrijd ging met 3-0 naar Dingo Manuel.

De troostfinale ging tussen William Teulings en Albert Opstraat. William kwam met 2-0 voor, maar kon helaas niet de laatste dubbel gooien en zo won Albert Opstraat met 3-2. Toch knap 3e worden, terwijl je eigen pijlen een paar weken geleden meegenomen zijn door iemand anders.

De finale was ook nu weer een Bachus All Stars onderonsje, ditmaal tussen Richard van Zijtveld en Dingo Manuel. Deze wedstrijd eindigde in de poule nog met 3-0 in het voordeel van Richard. Helaas gooide Richard niet zoals hij kan gooien. En wist Dingo hierdoor knap met 3-1 te winnen.

Tekst: Jacco Krook