Home Ranking nieuws Dubbelslag voor Dick van Dijk op Darts4Life-ranking, Klapwijk is 2e

Dubbelslag voor Dick van Dijk op Darts4Life-ranking, Klapwijk is 2e

Dick2009 2

Vrijdag was het weer zover, en tijd voor de Darts4life ranking in Heenvliet. Dit keer geen uitgebreid verslag helaas, de wedstrijdscheets waren gesmolten. Dit keer 36 deelnemers, tropische temperaturen, en een verhitte wedstrijdleiding. Dat mocht de pret niet drukken. Er was gezorgd voor een verkoelend biertje, en ook lekkere hapjes. Aan het einde van de streep bleven er 2 spelers over, te weten Nigel lllloyd en Dick van Dijk. Het was Dick, die Nigel met 5-3 terug naar ouderkerk wees, en alweer zijn 6 overwinning ( op 7) kon bijschrijven. Dick blijft daardoor voor Nigel 1e op de ranking. Volgende week een uitgebreider verslag. 

Zaterdag was de oprichter van Darts4life Marco Voss uitgenodigd in Rockanje, op het Park van Iterson. De Hr Klapwijk (Captain van Darts4life Companje) en Dick van Dijk ( ambassadeur van Darts4life) waren aanwezig, evenals zowat het hele team van Compagne! De vrijwilligers van de camping,waren zo gastvrij een darttournooi te organiseren aldaar, voor zowel de campinggasten als wel de spelers van Darts4life. Er waren 48 deelnemers in de gezellige kantine op Park van Iterson.Jong en oud, iedereen deed mee! Ook was er tussendoor een verloting,waarbij de opbrengt ten goede komt aan kika. Ook al het inschrijfgeld, evenals vele donatie’s beschikbaar gesteld. Het initiatief kwam van Ditta, die daar op de camping staat. De avond stond in het teken van Darts4life cq KiKa. Ik zal u niet vervelen met de uitslagen,iedereen had een gezellig avond, en speelde minimaal 5 wedstrijden.

De finale ging tussen de ambassadeur (Dick van Dijk) en de Captain van Darts4life Companje, Patrick Klapwijk. Dick won deze finale, van een moegestreden Patrick. Marco voss en Tini op een mooie 3e plaats. Na afloop mocht Marco, uit handen van de organisatie, een bedrag van bijna 600,- ontvangen voor het goede doel. Er werd afgesproken het volgend jaar wederom te herhalen,en wij van Darts4life kijken er zeker naar uit. Rest ons niets anders, die iedereen te bedanken, voor het komen, en voor de vele vrijwilligers, die zich elke week belangeloos inzetten voor zoveel goede doelen. Hartelijk dank daarvoor! Graag zien wij iedereen vrijdag a.s weer terug in het gezellige Heenvliet voor de ranking.
.