Home Ranking nieuws Fabian Roosenbrand pakt titel in Deventer

Fabian Roosenbrand pakt titel in Deventer

Aan de deelnemerslijst te zien kon het nog wel een pittige opgave worden om dit te winnen. Namen als Dennis te Kloese, Fabian Roosenbrand, Frans Harmsen, Michel van der Horst, Remon Hurrebrink, Berry Ortse, Christiaan Kist, Hermi van Oorsouw, Santino Broer stonden allemaal op de lijst. (excuses dat ik jullie niet allemaal opnoem). Na een lekkere start met 90 deelnemers ging Fabian Roosenbrand knallend van start door gelijk in zijn eerste partij een goede finish neer te zetten in zijn partij tegen Patrick Klein. Klein stond na 2 slechte openingsbeurten nog op 426 toen Fabian al een strakke 170 finish gooide. Fabian was op dreef en ging uiteraard door naar de winnaarsronde.

Uiteraard gaat een toernooi nooit zo soepel als een mooie 170 finish dus toen alle darters lekker op dreef waren knalde de stroom eruit….gemeente zekering kapot. Uiteraard helpen een paar rollen verlengsnoeren een hoop en binnen een kwartier draaide de boel gelukkig weer alhoewel de keuken even een poosje heeft plat gelegen.

In de winnaarsronde wint Nick Verschoor met met 3-0 van Ab Orste om vervolgens tegen Dennis te Kloese te standen die vervolgens doorstroomd naar de finale. Frans Harmsen wint van Eric Soekra met 2-1 en wint vervolgens met 3-0 van Lesley Geerstema, hierna moet hij tegen de op dreef zijnde Fabian Roosenbrand die de partij met 3-2 wint en tegen Dennis in de finale met 5-2 te winnen.

Al met al een super toernooi met leuke deelnemers.

Uitslag Open Deventer 2010:
1e W.R.: Fabian Roosenbrand
2e w.r. Dennis te Kloese
3-4: Berry Ortse
3-4: Christiaan Kist

1e v.r.: John de Kruijf
2e v.r.: Michel Top
3-4 v.r.: Jeroen van Amersfoort
3-4 v.r.: Kor Bold

H.F. Fabian Roosenbrand: 170

Tekst: Edwin Diks