Finaledag Oranjebar SR 7: Van de Pas verslaat Van der Zande Ranking nieuws
Ranking nieuws

Finaledag Oranjebar SR 7: Van de Pas verslaat Van der Zande

Finaledag Oranjebar SR 7: Van de Pas verslaat Van der Zande

Gisteren waren 16, op basis van hun positie op de ranking na de afgelopen 12 weken, uitgenodigde dart spelers aanwezig in de Oranjebar te Mariahout om onderling uit te maken wie er met welke geldprijs vandoor zou gaan.

De finaledag werd gespeeld in een dubbel knock-out format zodat iedere speler de gelegenheid kreeg om een misstap te maken zonder dat dit gevolgen had voor zijn kans op de hoofdprijs van € 200,=.

De spelers die het langst zonder verlies bleven waren Benito van de Pas en Braulio Roncero. Waar Benito zich uiteindelijk zonder een wedstrijd te verliezen voor de finale wist te plaatsen was vervloog voor Braulio de kans op de finale doordat hij na verloren te hebben van Benito, ook verloor van Davy van der Zande in de finale van de herkansing.

Davy wist deze te bereiken via winst op Peter van den Broek (die weer eens een goede dag had) en na de winst op Braulio mocht hij zich dus ook finalist van deze finaledag noemen.

Dit betekende echter wel dat Benito slechts een finale hoefde te winnen en Davy daarentegen deze opdracht twee keer moest uitvoeren. Zover kwam het echter niet want Benito wist, zij het nipt, de finale met 5-4 naar zich toe te trekken en Davy, die zich tot het uiterste verdedigde, naar de Runner Up positie te verwijzen.

Uitslag van de finaledag OSR 7: 1. Benito van de Pas 2. Davy van der Zande 3. Braulio Roncero en Peter van den Broek.

Vanaf volgende week, op dinsdag 09 juli 2013, zal worden begonnen met de Oranjebar Super Ranking 8 met wederom 12 kwalificatie avonden en aansluitend een finaledag. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws