Home Ranking nieuws Gino Vos wint dinsdagranking over twee finales van Jurrian van Os

Gino Vos wint dinsdagranking over twee finales van Jurrian van Os

heren_4-10

Gisterenavond was het tijd voor de derde speelronde van de No-Score dinsdagranking die in totaal 10 speelweken kent. Vorige week kenden Ferry Beijleveld en Stephan de Wit een prachtig debuut met allebei een podiumplek en ook deze week lieten beide heren van zich horen. Toch was het Jurrian van Os die zich wist te plaatsen voor de finale door na een vrijloting overwinningen te boeken op Oswin Streden, Ron Schouten, Dennis Kolen en Stephan de Wit. Eerder wist Stephan de Wit te winnen van Giraldo van Bekhoven, Danny Slegers, Junni Ruiter en Ferry Beijleveld. Gino Vos ging in zijn eerste partij van de avond met 2-3 onderuit tegen Dennis Kolen maar herstelde zichzelf in de verliezersronde met wins top Giraldo van Bekhoven, Jordy Waalboer, Jeffrey Brands en Oswin Streden. Vervolgens nam hij revanche op Dennis Kolen waartegen hij eerder op de avond onderuit ging waarna hij het duel aan mocht gaan met de winnaar van vorige week, Ferry Beijleveld. In een spannende pot werd het 3-2 voor The Fox uit Oss. Het daaropvolgende duel werd gespeeld tegen Stephan de Wit die evenals vorige week alweer was verzekerd van een podiumplek. Een finaleplek zat er voor De Wit helaas net weer niet in. Met 3-2 won Gino Vos het duel en mocht hij het in de finale gaan opnemen tegen Jurrian van Os. Vos diende twee keer te winnen op de avond op zijn naam te schrijven en slaagde hierin. Met een 4-3 overwinning en een 4-2 overwinning pakte Gino Vos, ondanks verlies in de eerste partij van de avond, alsnog de winst van de avond.

Bij de dames kwamen vier smurfen in actie die luisteren naar de namen Petra Marcus, Bettie Lenting, Annet van Elten en Macy Netten. Ze speelden in een poulefase en de grootste smurf, Petra Marcus, plaatste zich rechtstreeks voor de finale door op de eerste plaats te eindigen in de poule. Ook Bettie Lenting verzekerde zich van een podiumplek en Annet van Elten en Macy Netten streden na de poulefase tegen elkaar voor een plek bij de laatste 3. Met 3-0 won Annet waarna zij mocht aanleggen tegen Bettie Lenting. In deze partij waren de cijfers omgedraaid en dus speelden Petra Marcus en Bettie Lenting de finale tegen elkaar. Evenals bij de heren zou ook hier een tweede finale aan te passen komen aangezien Bettie de eerste won met 4-0 maar in de tweede finale zette Petra aan en won deze met 4-0 waardoor zij de winst van de avond pakte.

De hoogste finish van de avond kwam op naam van Jurrian van Os die een 160-finish gooide en daarmee bleef hij zijn tegenspelers ver voor. Met 9 stuks aan 180-ers gooide Gino Vos de meeste maximale scores deze avond.

Volgende week dinsdag staat de vierde No-Score Dinsdagranking op het programma. Voor de huidige tussenstanden en meer informatie, zie www.dinsdagranking.nl

180-ers 100+ finishes
9    Gino Vos
3    Dennis Kolen
3    Jurrian van Os
3    Ferry Beijleveld
3    Oswin streden
2    Stephan de Wit
1    Ron Schouten
1    Joey van Vlimmeren       
160    Jurrian van Os
120    Giraldo van Bekhoven
114    Gino Vos
110    Jeffrey Brands
100    Johan Kolen
100    Johan Kolen