Home Ranking nieuws Gino Vos wint eindranking Jackpot 7 Ranking

Gino Vos wint eindranking Jackpot 7 Ranking

GinoVos1

Op woensdag 7 april was de eerste eindronde van de Jackpot 7 Ranking en was er ook weer een rankingavond bij het Fun Darts Toernooi. Op de eindronde van de Jackpot 7 Ranking kwamen helaas maar 13 van de 16 geplaatste spelers af en bij het Fun Darts Toernooi streden 7 darters om de titel.

Jackpot 7 Ranking
De 13 deelnemers werden onderverdeeld in 2 poules van 4 en 1 poule van 5. In poule 1 zaten Charona de Laat, Gino Vos, Nick van Schaijk en Rico Dera. Rico Dera won al zijn wedstrijden en werd dus eerste in de poule met 12 punten. De tweede plaats in de poule was voor Gino Vos met 11 punten. Charona de Laat behaalde 10 punten en daarmee de derde plaats. Nick van Schaijk vond zichzelf terug op de vierde plaats met 2 punten. Jermaine Heijmans, Patrick Langenbach, Stas Oomen en Toon Greebe zijn de spelers die in de tweede poule waren ingedeeld. Toon Greebe wist al zijn wedstrijden te winnen en eindigde dus eerste met 12 punten. Jermaine Heijmans behaalde 10 punten en daarmee de tweede plaats. Stas Oomen vond zichzelf terug op de derde plaats met 7 punten. De vierde plaats was voor Patrick Langenbach met 1 punt. In de derde poule speelden Dennis Oomen, Dingo Manuel, Hermie van Orsouw, Marcel van Pinxteren en Tony West. Hermie van Orsouw behaalde de eerste plaats met 16 punten door al zijn wedstrijden te winnen. Tony West werd tweede met 15 punten. De derde plaats was voor Dingo Manuel met 10 punten. Marcel van Pinxteren vond zichzelf terug op de vierde plaats met 6 punten. Dennis Oomen eindigde vijfde met 3 punten.

Kwartfinale
Rico Dera – Tony West 2-4
In een wedstrijd van een hoog niveau wist Tony met 4-2 te winnen van Rico.

Toon Greebe – Charona de Laat 4-1
Helaas kon Charona de goede resultaten in de groepsfase geen vervolg geven in de kwartfinale en moest ze met 4-1 haar meerdere erkennen in Toon.

Gino Vos – Dingo Manuel 4-0
Een goed spelende Gino wist met 4-0 te winnen van Dingo.

Hermie van Orsouw – Jermaine Heijmans 4-0
Hermie was met 4-0 te sterk voor Jermaine.

Halve finale
Tony West – Toon Greebe 4-2
Een goed spelende Tony West was met 4-2 te sterk voor een redelijk goed spelende Toon Greebe.

Gino Vos – Hermie van Orsouw 4-3
In een erg spannende partij trok Gino met 4-3 aan het langste eind.

Strijd om de 3e/4e plaats
Toon Greebe – Hermie van Orsouw 0-4
Hermie wist redelijk eenvoudig te winnen van een duidelijk teleurgestelde Toon.

Finale
Tony West – Gino Vos 2-4
In een mooie finale wist Gino door een 4-2 overwinning op Tony de eerste eindronde van de Jackpot 7 Ranking op zijn naam te schrijven.

De hoogste finish die bij de toernooileiding is doorgegeven bij de Jackpot 7 Ranking was 132 en stond op naam van Dingo Manuel.

Fun Darts Ranking
De 7 deelnemers werden in een poule gedaan, waarvan de beste vier door zouden gaan naar de halve finale. Het niveau was toch redelijk hoog. Zo wisten Bart Peeters en Wesley Manie een 180 te gooien. En waren er enkele 100+ finishes, waarin Michael de hoogste finish noteerde met 146 punten, Bart 110 wist uit te gooien, Jordy 105 finishte en Jacco 100 uit gooide. Michael werd eerste in de poule met 18 punten. Bart Peeters behaalde de tweede plaats met 17 punten. Jordy Manie eindigde op onderling resultaat derde met 11 punten. Wesley Manie vond zichzelf terug op de vierde plaats met 11 punten. Tommie Oomen eindigde vijfde met 9 punten. Helmoed Hoppenbrouwer werd zesde met 8 punten. Jacco Krook behaalde 7 punten en daarmee de zevende plaats.

Halve finale
Michael – Wesley Manie 3-1
De dubbels gingen bij beide heren er niet altijd even snel in, maar scorend gooiden beiden redelijk goed. Michael wist met 3-1 te winnen.

Bart Peeters – Jordy Manie 3-0
Bart scoorde, zoals regelmatig, goed, alleen hij had soms nogal wat moeite met de dubbels, desondanks won hij met 3-0.

Strijd om de 3e/4e plaats
Jordy Manie – Wesley Manie 3-0
Wesley baalde duidelijk nog van zijn verloren halve finale en Jordy stond redelijk goed te gooien en zo wist Jordy met 3-0 te winnen.

Finale
Michael – Bart Peeters 3-2
Dit beloofde, net zoals de poulewedstrijd waarin Michael door een goede comeback alsnog 3-2 wist te winnen, een mooie en spannende wedstrijd te worden tussen de twee beste heren van het toernooi. Ook nu was het weer Bart die voor wist te komen, ditmaal met 1-0 en 2-1, maar ook nu was het Michael die met 3-2 te sterk was in een goede en spannende partij.