Home Ranking nieuws Gino Vos wint maandagranking in Beuningen

Gino Vos wint maandagranking in Beuningen

GinoVos21-07

Het was gezellig druk deze maandag, 11 januari, in café de Vrijboom. We gingen van start met 8 poules en verschillende bekende namen overleefde dit niet. Patrick Homan, Sam van Velzen, Tonnie willems, Christian Jordan en Walter de Kort konden na de poule fase de pijlen al opbergen met andere woorden het niveau was weer zéér hoog. 44 x de maximale score kwam er op het bord hierin was Jordy Terburg de sterkste met 9 stuks. De hoogste uitgooi stond lange tijd op het kleine duveltje Lars Fransen met 131 waardoor hij bij de laatste 8 kwam! Maar Jordy Terburg met 140 en Toon Greebe met 164 gingen hem toch nog voor.
Gino Vos moest alle zeilen bijzetten om Lars Fransen van zich af te houden in de kwart finale 4-1. Rico Dera zag een 3-0 voorsprong tegen Theo Thijssen in rook opgaan en Theo won met 4-3. Dave van de Lee kreeg de 164 om de oren van Toon Greebe en kon gaan zitten met een 4-2 verlies. De laatste kwartfinale tussen Jelle Klaasen en Jordy Terburg deze ging all the way en was een prooi voor Jordy met 4-3.
Gino Vos won de eerste halve finale met 5-2 van de moe gestreden Theo Thijssen. De andere halve finale ging met dezelfde cijfers naar Toon Greebe die Jordy Terburg versloeg.
De finale was achteraf bij de bull gewonnen. Alle legs gingen naar diegene die de leg begon. Het was wel een finale met zéér snelle legs de langzaamste ging in 19 pijlen! En met een gemiddelde van boven de 90 was het Gino Vos die Toon Greebe nipt van zich wist af te houden.

Laatste 16
Toon Greebe – Wim van Schaijk 3-1
Jordy Terburg – Bjorn Fransen 3-1
Gino Vos – Ahmad Ahmaddy 3-2
Mark Giezen – Lars Fransen 0-3
Sander Voz – Rico Dera 1-3
Theo Thijssen – Erik van de Geyn 3-0
Dave van de Lee – Danny Gietman 3-2
Jelle Klaasen – Niels Mauel 3-0

Kwartfinale
Dave van de Lee – Toon Greebe 2-4
Gino Vos – Lars Fransen 4-1
Theo Thijssen – Rico Dera 4-3
Jelle Klaasen – Jordy Terburg 3-4

Halve finale
Toon Greebe – Jordy Terburg 5-2
Gino Vos – Theo Thijssen 5-2

Finale
Gino Vos – Toon Greebe 6-5