Home Ranking nieuws Gino Vos wint No-Score zomer dinsdagranking

Gino Vos wint No-Score zomer dinsdagranking

Winaars Zomerranking 2009

Een avond met spektakel, Toon Greebe begint de finale avond in zijn 1ste wedstrijd in de 1ste leg direct met een 180 score… gevolgd door nog een 180 score… triple 20, triple 19 en mist dubbel 12 voor de begeerde 9 darter die tot nu toe nog maar één keer officieel in de wedstrijd gegooid is door Jelle Klaasen.

Greebe toch een van de favorieten wordt uitgeschakeld na verlies tegen Willy vd Wiel en Paul Waccano. Jelle Klaasen en Tony West worden ook uitgeschakeld in de sheet waarmee duidelijk is dat je aan de bak moet tijdens de dinsdagranking. El Matador verliest van Patrick Bulen en Jordy Terburg en Engelsman West moet zijn meerdere erkennen in Braullio Roncero en Jordy Terburg.

Onderaan dit artikel (of op dartfreakz.nl) kunt u de uitslagen lezen van de laatste 12, enkele mooie wedstrijden en/of verassende uitslagen willen we u niet ontnemen: Benito vd Pas – Wouter Vaes 2-4; Dennis te Kloese – Tony West 3-4; Paul Waccano – Wouter Vaes 2-4 Waccano speelde goed. Hij won van Hermie van Orsouw, Michael van Oosterhout, Andries Sterk en Toon Greebe.

Belangrijk om te vermelden dat Denise Trouerbach en Roughanne Kusters de beste dames zijn geworden, beide eindigden op 17 punten, 3e dame was Regina Diependaal met 14 punten.

Dinsdag start de reguliere OPEN dinsdagavond ranking weer met telkens 6 voorronden en een eindronde. Enkele regels worden ingevoerd en ook de eindronde wordt uitgebreid. Belangrijke aanpassing zal zijn dat de dames  extra aandacht krijgen met een eigen ranking. Vanaf 4 dames spelen de oogappels van No-Score een eigen toernooitje.  Vanaf aanstaande dinsdag liggen de nieuwe regels op de bar en worden gepubliceerd op dartfreakz.nl

Terug naar de ranking, The Fox uit Oss weet zich rechtstreeks te plaatsen voor de grand finale. Vos verslaat op zijn weg naar de finale Walter de Kort, Roy Hamers, Braullio Roncero en in de finale winnaarronde in een super wedstrijd de Belg Patrick Bulen. Deze Bulen weet zich vervolgens nog via de herkansing  te plaatsen voor de grand finale door met 4-2 te winnen van Free Willy van de Wiel.

De eerste finale word begonnen door Gino Vos, de wedstrijd kent 4 breaks en gaat gelijk op. Na 8 legs is het 4-4 waarna beide heren het niet durven af te maken. Uiteindelijk weet Patrick Bulen via dubbel 6 de 1ste finale t e winnen waardoor een 2de finale gespeeld moet worden. De 2de finale word wederom begonnen door The Fox, beide heren spelen een betere wedstrijd dan  de 1ste finale met een gemiddelde van 86.28 trekt Gino Vos uit Oss alle legs naar zich toe. De vriendelijke Belg Patrick Bulen moet genoegen nemen met een prachtige 2e plek.

4de Wouter Vaes

3de Willy van de Wiel

2de Patrick Bulen

1ste Gino Vos

 

 

5e/6e plaats

Jordy Terburg

2

Willy van de Wiel

4

Wouter Vaes

4

Braulio Roncero

3

4e plaats

Willy van de Wiel

4

Wouter Vaes

0

3e plaats

Willy van de Wiel

2

Patrick Bulen

4

Finale

1ste

2de

Patrick Bulen

3

0

Gino Vos

4

4