Home Ranking nieuws Havenzicht en Real Magic delen de punten in Ridderkerk

Havenzicht en Real Magic delen de punten in Ridderkerk

Superleague_wedstrijdverslagen

In de SLN Hoofdklasse ontving Havenzicht 1 vandaag Real Magic, gezien de stand toch een uitgelezen kans voor Havenzicht om de drie punten in huis te houden. Real Magic had daar echter heel andere gedachten over. De Round Robin werd pas in de zeventiende leg beslist en deze ging naar de Tilburgers. In de singles was het dan toch de thuisploeg die de overhand had en drie van de vier gingen dan ook naar Havenzicht zijde wat daarmee de stand op 3-2 bracht.

In de koppels ging het voor de Ridderkerkse vertegenwoordiging echter mis, driemaal trokken de Real Magic koppels aan het langste eind en daarmee kwam de stand op 4-5 en ging er in ieder geval één punt mee terug naar Tilburg.

In de sologame was het geluk dan echter aan de zijde van Havenzicht 1, de dubbel wilde bij Real Magic niet vallen terwijl Cor Ernst daar in ieder geval geen moeite mee had en met 4-0 kwam de stand op 5-5.

In een weekend waarin er bij verschillende teams weer de nodige spelers afwezig waren in verband met toernooien elders in de wereld profiteerde Oranjebar ten volle. Thuis tegen koploper Blue Fingers werd een 7-2 overwinning geboekt en de koppositie overgenomen van de Wapenvelders. L&L Nederhemert moest met de B selectie afreizen naar Venlo en ook dat pakte niet goed uit voor L&L. Met een 9-1 nederlaag mochten zij de thuisreis weer aanvaarden en had Dart Team Venlo zijn eerste zege van dit seizoen op zak. L&L zakte hiermee naar de 4e plaats achter Havenzicht 1. Café Takema begint inmiddels ook zijn draai te vinden, zij versloegen in Sneek met 8-2 The Legend dat nu eenzaam op de laatste plaats bivakkeert.

bron: Dartpromotie.nl