Home Ranking nieuws Hemeco Super Darts Ranking, met kans op Winmau en Lakeside Play Offs...

Hemeco Super Darts Ranking, met kans op Winmau en Lakeside Play Offs Wildcard.

Bachus

Met ingang van 8 september aanstaande gaat cafe Bachus in samenwerking met Hemeco Opslagsystemen van start met de nieuwe Hemeco Super Darts Ranking. Deze ranking wordt om de week gespeeld in cafe Bachus te Rosmalen. Elke week wordt er prijzengeld uitgekeerd aan de beste spelers van die week. 20% van het inschrijfgeld wordt gespaard voor de eindranking in cafe Bachus. Hemeco Opslagsystemen en cafe Bachus zullen deze prijzenpot verder aanvullen met sponsorgeld, zodat er een aantrekkelijke prijzenpot ontstaat. De 16 hoogste geplaatste spelers na 20 weken zullen strijden om deze prijzenpot.

De 8 hoogst geplaatste spelers na 20 toernooien kwalificeren zich automatisch ook voor de Home4Darts eindranking. De winnaar van deze eindranking ontvangt een wildcard voor de Winmau World Masters 2011 en mag meedoen aan de Lakeside play-offs voor de eerstvolgende Lakeside Wold Championships.

Een unieke kans om zonder alle internationale toernooien af te moeten reizen, je toch te kwalificeren voor deze 2 TV toernooien van wereld allure.