Home Ranking nieuws Van Orsouw plaatst zich voor finaledag Super Ranking Oranjebar

Van Orsouw plaatst zich voor finaledag Super Ranking Oranjebar

Orsouw Hermie bel11

De 9e Super Ranking kon deze editie weer een aantal nieuwe gezichten begroeten die kennis kwamen maken met de geweldige sfeer in de Oranjebar. Het is vooral de uitdaging om te spelen tegen bekende namen die telkens weer liefhebbers van de sport blijft aantrekken. Vandaag was het toch de dag van Hermie van Orsouw die, ondanks een aantal verrassende uitslagen tussen de overige deelnemers, liet zien wat er nodig is om een toernooi bij de Oranjebar te winnen. Door het winnen van de finale tegen de verrassende Hans Rooijakkers wist Hermie zich ook direct te plaatsen voor de finaledag op 13 maart aanstaande.

Met nog 2 speelavonden te gaan, op dinsdag 28 februari en 6 maart, loopt de spanning inmiddels op en zullen een aantal spelers nog extra hun best moeten doen om bij de laatste 16 op de rankinglijst te eindigen.

Uitslag van dag 9: 1. Hermie van Orsouw, 2. Hans Rooijakkers, 3 en 4 Erik van Engeland en Art van Heeswijk.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt i.v.m. met de carnavalgespeeld op dinsdag 28 februari 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00
.