Home Ranking nieuws Verslag van de 2e Premier League Ranking in Eindhoven

Verslag van de 2e Premier League Ranking in Eindhoven

Afgelopen maandag 17 oktober is de tweede Premier League Ranking geweest in eetcafé Knabbel en Babbel.
Met een deelnemers aantal van 20 man zijn wij op tijd begonnen aan de wedstrijden welke zoals altijd op het scherpst van de snede werden gespeeld. Ten opzichte van de 1e ranking waren er weer een paar nieuwe gezichten aanwezig zoals Dennis Janssen, Gerrit Stuiver en Ivan Ramakers. Onze vrienden Glenn Thorne, Nico Thissen, Roy Hamers en anderen konden helaas dit keer niet aanwezig zijn maar wij hopen dat ze er bij de derde ranking op 31 oktober weer bij zijn.

Zoals gezegd was het niveau weer hoor met onder andere 6 180ers van Percy Schuurman en een uitgooi van 160, na een van 158 in zijn eerste wedstrijd, door Mark Brouwers de uiteindelijke winnar van de tweede Premier League Ranking.
Mark moest het in de finale opnemen tegen Giedo Vissers die zich rechtstreeks had geplaatst door overwinningen op Clifford Saffrie (3-2 ); Gerrit Stuiver (3-1); Oswin Streden (3-0); Mark Brouwers (3-1)

Mark heeft de finale bereikt via de verliezersronde na zijn wedstrijd tegen Giedo verloren te hebben met een overwinning op Stein Soetens (3-2) waar Stein met 2-0 voor stond op Mark.

Dit was een mooie opwarmertje voor Mark want in de finale liet hij weer eens zien waar hij toe in staat is. Met twee keer een 4-0 overwinning op Giedo Vissers mocht Mark dus voor de tweede keer met de eerste prijs en de hoogste finish naar huis. Giedo was een goede tweede en de derde plaats dit keer was voor Stein Soetens die laat zien op de juiste weg terug te zijn.

De volgende ranking is dus 31 oktober en de eerstvolgende Fundarts is as maandag 24 oktober met weer leuke prijsjes.
.