Home Ranking nieuws Geslaagde 6e Cashino Vrijbuiter ranking

Geslaagde 6e Cashino Vrijbuiter ranking

Zo’n 24 deelnemers hadden de moeite genomen om naar de 6e Cashino Vrijbuiter ranking te komen. Gestart werd er in 6 pules van 4. Hierin waren niet echt verassingen te noemen en gaan we dan ook verder met de K.O. fase. 12 gingen er naar de winnaars ronde en 12 naar de verliezers ronde.

In de verliezers ronde wist Bubba Traore zich te plaatsen voor de finale door overwinningen op Roland van Gelderen, Fernando en in de halve finale Henk Moes. Aan de andere kant van de sheet was het Lesley Pater die zich plaatste met overwinningen op Berend, Rene Beyerman en in de halve finale van een zeer goede spelende Laura Bakker. De finale werd gewonnen door Bubba welke hij afsloot met een 170 finish. Tevens was dit de eerste Bull finish van boven de 100 en kon hij zich dus verblijden met een pizza gesponsord door San Remo.

In de winnaars ronde was het weer een eentonig verhaal. Weer stond Ronald Lenderink in de finale dor overwinningen op Tokan Ata (Tokan kwam 1-0 voor maar moest lijdzaam toezien hoe Ronald zich herpakte en daarmee ook de overwinning), Sander Zwarthof en in de halve finale Sjaak Verhaegh. De winnaar van de vorige ranking stond ook in de finale. Na de eerste ronde een bye te hebben gehad versloeg hij Quin Wester en Arthur Koevermans. Iedereen maakte zich op voor een mooie finale. Toch was het Ronald Lenderink die zijn sterke spel van de hele avond doorzette, en won de finale dan ook met 4-0. Hieronder volgende de laatste 8 van de winaars- en verliezers ronde met tevens de 180-ers en hoogste finishes.

Laatste 8 verliezers ronde:
Henk Moes wv Sabrina
Bubba wv Fernando
Lesley Pater wv Rene Beyerman
Laura wv Johnny Stoteboom

Halve finales verliezer ronde:
Bubba wv Henk Moes
Lesley Pater wv Laura

Finale verliezersronde:
Bubba wv Lesley pater

Laatste 8 winnaars ronde:
Sjaak Verheagh wv Boy van Veluwe
Ronald Lenderink wv Sander Zwarthof
Ricardo Kleyer wv Quin Wester
Arthur koevermans wv Edwin vd Veen

Halve finales winnaars ronde:
Ronald lenderink wv Sjaak Verheagh
Ricardo Kleyer wv Arthur Koevermans

Finale winnaarsronde:
Ronald Lenderink wv Ricardo kleyer

180-ers
Ronald lenderink 5
Mahmut 2
Ricardo Kleyer 2
Enrico Moes 1
Tokan Ata 1
Edwin vd Veen 1
Lesley Pater 1
Quin Wester 1
Rene Beyerman 1

Hoogste finishes:
Bubba Traore 170
Arthur Koevermans 157
Boy van Veluwe 156
Sander Zwarthof 116

Volgende ranking is op 3 december. Hopelijk zien wij jullie allemaal dan weer en graag met nieuwe mensen. Voor de actuele stand, kijk op www.cafe-vrijbuiter.nl

Redactionele noot: Het gaat hierboven om een ingestuurd bericht. Dartfreakz.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor uitspraken die gedaan worden door de schrijver van deze tekst.