Home Ranking nieuws Ouderkindtoernooi wederom een groot succes

Ouderkindtoernooi wederom een groot succes

jeugddartslogo

Het ouderkindtoernooi van de stichting jeugddarten zevenbergen was weer een groot succes. Zondag 30 januari was het weer zo ver voor de 6x werd het ouderkind toernooi georganiseert. Met 15 koppels was het een gezellige middag met mooie wedstrijden en veel spanning voor de kleinste darters en dartsters. Met mooie team namen als “De Feppie`s”,  “The Masters” en “Ik en opa”, enz.

De kinderen werden zoveel mogelijk op leeftijd ingedeeld. Daarna was er een kruisfinale zodat alle deelnemers een gelijk aantal wedstrijden kon gooien. Er waren ook een paar koppels boven de 18 jaar aanwezig die ook in poules werden ingedeeld.

De uiteindelijke winnaars waren bij de kinderen tot 12 jaar 1e “Feynoord” en 2e “Ik en Opa”. In de leeftijd tot 18 jaar 1e “De Geus”2e “The Power” en in de leeftijd 18+ 1e “Laatste oproep” en 2e “De oudjes.”

Alle deelnemers kregen een aandenken van de SJDZ. Er werden ook bekers uitgedeeld voor iedere leeftijdsgroep en alle deelnemers werden voorzien van snoepzakken, lollie`s en warme en koude snacks omdat de stichting het doel heeft kinderen de dartsport op een leuke manier bij te brengen en samen met de ouders een gezelligge middag te beleven.

De volgende activiteit zal een disco dartsavond zijn de datum is nog niet bekend dus houd de agenda goed in de gaten.