Paradisoranking opnieuw gewonnen door Joppe Bakens Ranking nieuws
Ranking nieuws

Paradisoranking opnieuw gewonnen door Joppe Bakens

Paradisoranking opnieuw gewonnen door Joppe Bakens

Vrijdag wist Joppe Bakens ook het 6de toernooi voor de Paradisoranking te winnen door in de finale Sjef Weber te verslaan. Joppe is met nog 2 toernooien te gaan vóór het TOP 8 toernooi geplaatst voor dit toernooi op 13 april waar een 1ste prijs van 1000 euro ligt te wachten voor de winnaar. Met 46 deelnemers was het weer wat drukker dan vorige keer.

Nadat de poulewedstrijden waren gespeeld werd er begonnen met de winnaars- en verliezersronde. Joppe wist de finale te bereiken door in de halve finale te winnen van Kevin Swinkels nadat hij daarvoor Alexander Merckx, Marco Elgersma en Angelo Tysiak had verslagen. Sjef won zijn halve finale van Geert Verhagen. Hij was eerder te sterk voor Corné Faro, Jan Lier en Patrick Kuiper. In de verliezersronde was het uiteindelijk Marc van de Goor die de finale won van Erik Meulemeesters. Op weg naar zijn overwinning was hij eerder de betere tegen Marco Verstappen, Michael Bakermans en Marco van Hoek. Hoogste finish was er voor John Driessen die 170 wist uit te gooien. Het volgende toernooi is op zaterdag 3 maart, aanvang 19.30. Voor het Open Paradiso zijn nog maar enkele plaatsen vrij zowel bij de singles als de koppels. Meer info via www.cafe-paradiso.nl/open2012/

Winnaarsronde

Laatste 8
Joppe Bakens w.v. Alexander Merckx
Sjef Weber w.v. Corné Faro
Geert Verhagen w.v. Michael van Helden
Kevin Swinkels w.v. Johan Hamers
Laatste 4
Joppe Bakens w.v. Kevin Swinkels
Sjef Weber w.v. Geert Verhagen
Finale
Joppe Bakens w.v. Sjef Weber

Verliezersronde

Laatste 8
Marco Verstappen w.v. Dirk Baggermans
Marc van de Goor w.v. Michael Bakermans
Erik Meulmeesters w.v. Iris Jacobs
Jochem Keeren w.v. Mark Kruis
Laatste 4
Marc van de Goor w.v. Marco Verstappen
Erik Meulemeesters w.v. Jochem Keeren
Finale
Marc van de Goor w.v. Erik Meulemeesters

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws