Home Ranking nieuws Wouter Vaes wint 6e Premier League Ranking

Wouter Vaes wint 6e Premier League Ranking

Afgelopen maandag 19 december werd in Eetcafé Knabbel en Babbel de 6e Premier League darts gespeeld. Met een opkomst van 19 man was het weer een leuke avond geworden. Ook Mark Brouwers was van de partij alhoewel hij momenteel tussen het ziekenhuis en thuis heen en weer pendelt na de geboorte van hun dochter. Mark en Esther gefeliciteerd en heel veel geluk met de kleine.

Helaas had Mark met darten minder geluk en moest hij in de eerste ronde de winst naar Wouter Vaes zien gaan met 3-2. In de herkansing ging hij onderuit tegen Junni Ruiter die in de eerste ronde verloren had van Glenn Thorne. Junni versloeg in de herkansing ook nog Mike Bloks maar werd gestopt door Guido van Hoof. Guido zelf won in de herkansing met 3-0 van Percy maar werd om de 5e en 6e plaats met 3-1 verslagen door Clifford Saffrie die zelf weer om de derde plaats ingemaakt werd door een zeer sterk spelende Mark Faassen. In de wedstrijd voor de derde plaats of finale ging Mark Faassen echt helemaal los en liet hij Glenn Thorne met een 3-0 overwinning op de derde plaats staan.

Vermoedelijk hebben al die topwedstrijden Mark veel energie gekost want juist in de finale tegen Wouter Vaes kwam hij zijn scherpte op de dubbels te kort en werd hij een goede tweede naast een zeer constant gooiende Wouter.
Er zijn17 180ers gegooid en de hoogste uitgooi was dit keer voor Glenn Thorne.

Maandag 2 januari 2012 is de zevende Premier League Ranking. Wie dus nog punten wilt halen voor de Premier League Eindhoven heeft nog 4 kansen. Maandag 9 januari 2012 is de eerstvolgende Fundarts ranking met als 1e prijs een tegoedbon van Juwelier PinarGold ter waarde van € 50,-.

180’s
3 x Wouter Vaes
3 x Clifford Saffrie
2 x Guido van Hoof
2 x Oswin Streeden
2 x Glenn Thorne
2 x Mark Faassen
1 x Percy Schuurman
1 x Patrick Sterckx

HF
128 Glenn Thorne
103 Mark Faassen
100 Glenn Thorne
.