Home Ranking nieuws Inschrijving Champions League of Darts 2010

Inschrijving Champions League of Darts 2010

Clod2010

Na het succes van de vorige edities van de Champions League of Darts is het voor de lidorganisaties van de NDB weer mogelijk om zich in te schrijven voor een CLOD pakket. De spelers en speelsters van uw lidorganisatie maken dan opnieuw kans om zich te kunnen meten met de absolute top van de dartswereld. Een unieke kans voor al uw leden. De Champions League of Darts zal ook dit jaar weer gehouden worden in het Zuiderduin Hotel in Egmond aan Zee, dat ook decor was voor de afgelopen edities. 

Er worden zoals gebruikelijk 5 toernooien naast elkaar georganiseerd:

1) Heren single (winnaar plaatst zich direct voor de Winmau World Masters 2010 en de Zuiderduin Masters, daarnaast plaatst hij zich voor de play-offs van de Lakeside)

2) Dames single (winnares plaatst zich direct voor de Winmau World Masters 2010 en de Zuiderduin Masters, daarnaast plaatst zij zich voor de play-offs van de Lakeside)

3) Jongens single (winnaar plaatst zich direct voor de Winmau World Masters Jeugd 2010)

4) Meisjes single (winnares plaatst zich direct voor de Winmau World Masters Jeugd 2010)

5) Aspirant single (winnaar wint een Vip-arrangement voor drie personen tijdens de Zuiderduin Masters 2010)

Lidorganisaties mogen alleen hun eigen leden afvaardigen naar de Champions League of Darts. Dit houdt in dat bijvoorbeeld de DBA alleen spelers die spelen bij de DBA mogen inschrijven en geen spelers van de DBMN. Bonden kunnen zelf bepalen op basis waarvan zij de deelnemers gaan afvaardigen.