Jan Huiskens maakt comeback en wint derde CLoD ranking TDV Ranking nieuws
Ranking nieuws

Jan Huiskens maakt comeback en wint derde CLoD ranking TDV

Jan Huiskens maakt comeback en wint derde CLoD ranking TDV

In samenwerking met de SterkDarts organiseert de Tilburgse Dart Vereniging een ranking voor een extra beschikbare Champions League of Darts ticket voor haar leden. Nadat de eerste twee rankings gewonnen werden door Carré van Kuik en Jeffrey Sparidaans ging de winst ditmaal naar een oudgediende. Jan Huiskens maakte na een jaar geen darts te hebben gespeeld zijn comeback en wist daarbij meteen de derde CLoD ranking van de Tilburgse Dart Vereniging te winnen. In de finale versloeg hij Jeffrey Sparidaans met 5-3 in een degelijke wedstrijd waarbij hij een gemiddelde haalde van 82,41. De meeste 180-ers van de dag waren voor Sparidaans met 4 stuks. De hoogste dagfinish was voor Mickel Snijders met 127.

De laatste CLoD ranking voor TDV leden is op zaterdagmiddag 4 augustus 2012 met aansluitend de finaleavond waar de beste 16 spelen om een CLoD ticket. Meer informatie op www.sterkdarts.nl

Halve finale

Jan Huiskens

4

-

1

    Mickel Snijders

Jeffrey Sparidaans  

4  

-

1

    Henry van Es

Finale

Jan Huiskens

5

-

3

    Jeffrey Sparidaans


0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws