Jean-Marie Hendrikx overheerst bij 4e ZomerRanking Café Quincy Ranking nieuws
Ranking nieuws

Jean-Marie Hendrikx overheerst bij 4e ZomerRanking Café Quincy

Jean-Marie Hendrikx overheerst bij 4e ZomerRanking Café Quincy

De opkomst van de ZomerRanking blijft stijgen. Daar we vorige week nog een nieuw record met 55 deelnemers hadden, werd dat deze week alweer verbroken met 60 deelnemers. In de winnaarsronde waren het deze keer Sven Wens en Jean-Marie Hendrikx die de boventoon voerden. Sven wist de finale aan de winnaarskant te behalen door overwinningen op Remo Mandiau, Dave van der Lee, Joppe Bakens, Davyd Venken en Kay Smeets. Jean-Marie deed dat door te winnen van Dennis Derwall, Dio Weijnen, Rick Veugelers, Davy Cardinaal en Ricardo Linssen. In de finale was het Jean-Marie die zich rechtstreeks wist te plaatsen voor de finale aan het eind van de avond door met 3-1 van Sven te winnen.

Aan de verliezerskant was het Davy Cardinaal die weer van zich liet spreken. Na zijn verlies tegen Jean-Marie wist hij te winnen van Patrick Bulen, Marc van de Goor, Ricardo Linssen en Rick Veugelers. Bij de laatste 3 mochten Sven en Davy gaan uitvechten wie de tweede finalist zou worden. Na een snelle 2-0 voorsprong voor Davy wist Sven zich net zo snel weer op 2-2 te zetten. Met 4-2 was het echter Davy die zich voor het tweede toernooi op rij voor de finale wist te plaatsen.

In de eerste finale gaven beide heren elkaar geen strobreed toe. Bij een 3-2 voorsprong wist Davy echter met o.a. een 140 180 en 130 score een break te forceren en hiermee de eerste finale te winnen. In de tweede finale die gespeeld werd wist Jean-Marie zijn niveau vast te houden waar Davy dat niet deed. Met een duidelijke 4-0 overwinning eiste hij dan ook de toernooi overwinning op.

In totaal zijn er deze avond 58 maximale 180 scores gegooid. Jean-Marie, Joppe Bakens en Sven Wens gooiden allen met 5 stuks de meeste. Ook zijn er 16 100+ finishes doorgegeven. 141 en 157 van Patrick Bulen waren evenals de 150 van Rick Veugelers niet hoog genoeg. Het waren Dennis Derwall en Koenraad Nelissen die beide een 170 finish wisten te gooien.

De prijzenpot staat inmiddels op €1876,- en wordt mede mogelijk gemaakt door:

Café Quincy

Glenn's Job

Espresso Service Nederland

Darts- en Biljartcenter de Snoek

ERVÉ Bouwservice, Sloopwerk en Demontage

Ruvera Aloe Vera

Team Dennis

De tussenstand van de ranking is te vinden op http://www.darts-manager.nl/quincyranking

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws