Home Ranking nieuws Jeffrey Bekema wint 7e voorronde Cashino Vrijbuiter Ranking

Jeffrey Bekema wint 7e voorronde Cashino Vrijbuiter Ranking

Jeffrey_Bekema

Zondag stond alweer de 7e Cashino Vrijbuiter Dartsranking op het programma. Ook dit keer kon de organisatie weer een aantal “nieuwe” gezichten verwelkomen zoals Frans Harmsen, Gerrit vd Weerd, Freek vd Velde, Erik Jan Kleermaker, Sebastiaan Muiswinkel, Rudy Pieper, Randy Leferink, Jonny Teunissen, jeugdspeler Dion de Vries en niet te vergeten de enige dame van deze middag Rianne Olthuizen.

Al snel bleek dat er op behoorlijke niveau gegooid werd want de organisatie kon de poule wedstrijden snel afronden en veel 180′ ers en 100+ finishes noteren.Echter voordat er met de knock begonnen werd kon er wederom genoten worden van een heerlijk saladebuffet dat werd neergezet door Tokan. Deze keer was er zelfs een heerlijk maar “vreemd” toetje bij nl. Pizza van San Remo… Tokan top gedaan.

En dan het echte werk. De knock-out. Al gelijk stonden er mooie en spannende wedstrijden op het formulier en werd er gestreden voor elke leg. Het waren uiteindelijk Frans Harmsen en Jeffrey Bekema die zich plaatsten voor de finale. Frans deed dit door oa overwinningen op Rudy Pieper, Bjorn Bakker en Jelle Klaasen. Jeffrey plaatste zich door oa Michiel Albers, Tim Rudolf en William van Luttikhuizen te verslaan.
 
De finale werd een zeer spannende finale. Het was Jeffrey die met een 12 darter uit de startblokken vloog. Frans bleef zijn eigen tempo gooien en maakte 1-1. De heren behielden beiden hun eigen leg (2-2 tussenstand). Vervolgens was het Frans die als eerste de break forceerde. Jeffrey brak vervolgens terug en ook beide legs erop waren weer breaks. Een 4-4 tussenstand en de beslissende leg moest de doorslag geven. 

Met Frans op 95 mocht Jeffrey aanleggen om 100 uit te gooien. Hij mist dubbel 20 voor de wedstrijd. Nu mocht Frans aanleggen maar mist ook. Deze kans liet Jeffrey zich niet ontnemen en gooide de beslissende dubbel en mocht zich hiermee de winnaar noemen van deze voorronde. 

De strijd om de 3e en 4e plaats, die ging tussen William van Luttikhuizen en Jelle Klaasen, werd door Jelle met 3-1 gewonnen. De finale van de verliezersronde ging tussen Timo vd Brink en Chris Rijkeboer. Timo wist de finale te halen door overwinningen op Rob Koopman, Bob Verduyn en Dion de Vries. Chris bereikte de finale door te winnen van Stefan Berenfinger, Randy Leferink en Freek van de Velde.

Helaas was deze finale niet zo spannend als de finale in de winnaarsronde. Het was Timo die deze dag met 4-0 te sterk was en hiermee de verliezersronde op zijn naam schreef.  De strijd om de 3e en 4e plaats ging tussen 2 nieuwkomers nl Freek van de Velde en jeugdspeler Dion de Vries. Deze spannende strijd werd door het 15 jarige talent met 3-2 in zijn voordeel beslist. 

Wederom een zeer geslaagde en vooral ook weer gezellige middag in de Vrijbuiter met maarliefst 38x de maximale scores en 8x een 100+ finish. Ook een keer gezellig mee doen dat kan en wel op zondag 16 september. Aanvang 14.00 uur. Inschrijving tot 13.50 uur. Locatie: De Vrijbuiter te Apeldoorn. Hieronder de uitslagen vanaf de kwartfinales en 180’ers + hoge finishes.

Winnaarsronde:

Kwartfinale:

Frans Harmsen – Bjorn Bakker 3-0

Quin Wester – Jelle Klaasen 1-3

Gerrit vd Weerd – William van Luttikhuizen 0-3

Jeffrey Bekema – Tim Rudolph 3-1

 

Halve finales:

Frans Harmsen – Jelle Klaasen 4-2

Jeffrey Bekema – William v Luttikhuizen 4-0

 

Finale:

Frans Harmsen – Jeffrey Bekema 4-5

 

Verliezersronde:

Kwartfinale

Dion de Vries – Johnny Teunissen 2-0

Bob Verduyn – Timo vd Brink 0-2

Maikel Krol – Freek vd Velde 1-2

Chris Rijkeboer – Randy Leferink 2-0

 

Halve finale

Dion de Vries – Timo vd Brink 0-3

Freek vd Velde – Chris Rijkeboer 0-3

 

Finale

Timo vd Brink – Chris Rijkeboer 4-0

 

180’ers:

Frans Harmsen 8x

Jelle Klaasen 6x

Quin Wester 4x

Bjorn Bakker 4x

Jeffrey Bekema 3x

Deniz Armut 3x

Tim Rudolph 2x

Maikel Krol 1x

Bob Verduin 1x

Michel Harskamp 1x

Stefan Berenfinger 1x

Freek vd Velde 1x

Bubba 1x

Martijn Kleermaker 1x

William van Luttikhuizen 1x

 

100+ finishes:

Deniz Armut 139/130

William v Luttikhuizen 133/104

Jeffrey Bekema 121

Bubba 118

Frans Harmsen 111/104

.