Home Ranking nieuws Bekema wint wederom voorronde Cashino Vrijbuiter Darts Ranking

Bekema wint wederom voorronde Cashino Vrijbuiter Darts Ranking

cashino

Ondanks de warme temperaturen hadden toch de nodige darters de weg gevonden naar de Vrijbuiter in Apeldoorn om deel te nemen aan 6ee Cashino dartsranking. De organisatie was zeer enthousiast  omdat er ook weer een aantal nieuwe gezichten te zien waren onder de aanwezigen zoals Eddie Schoeman, Wilco van Luttikhuizen, Maikel van de Krol, Ricardo Beunk en Sander Boers.

Het werd een toernooi waarbij maar weer eens bewezen werd dat (heel) lang ingooien beloond wordt Jeffrey Bekema, Chris Rijkeboer en Maikel van de Krol hadden nl middags al een toernooi gegooid in Nieuwegein en waren goed warm gegooid richting Apeldoorn gekomen. Ze haalden allen de finale. Jeffrey en Chris mochten het tegen elkaar gaan opnemen in de winnaarsronde en Maikel mocht zich gaan opmaken voor een finale tegen Eddy Schoeman.

Jeffrey wist de finale te halen door overwinningen op Michel Harskamp en William van Luttikhuizen.  Chris deed dit door te winnen op Daniël Lijnsvelt en Martin Nijmeyer.

In die finale was het Jeffrey die snel uitliep tot een 3-0 voorsprong. Echter het was Chris die niet opgaf en bleef knokken voor elke leg en zelfs terug kwam tot 3-2. Op dat moment schakelde Jeffrey een tandje bij… Bij een 4-2 voorsprong wist Jeffrey met een keurige 152 finish de partij af te sluiten. Het was niet de hoogste finish van de avond want Jeffrey had ook al in de poules een 170 finish gegooid.  

De finale van de verliezerronde ging dus tussen Maikel van de Krol en Eddy Schoeman.  In tegenstelling tot de finale in de winnaarsronde werd dit een zeer spannende partij. De 7e en daarmee laatste leg moest de beslissing geven. Het was uiteindelijk Maikel die de dubbel eerder wist te vinden en hiermee de verliezersronde op zijn naam wist te schrijven.

Een zeer geslaagde avond met 21x de maximale score, een 170 finish en een terechte winnaar. Ook een keer mee spelen met de Cashino ranking in de Vrijbuiter? Dan kan en wel op zondag 2 september .  Aanvang: 14.00 uur. Inschrijven tot 13.50 uur.

Hieronder enkele uitslagen en 180’ers en hoogste finishes.

Winnaarsronde:
Kwarfinales:
William van Luttikhuizen – Tokan Ata 4-1
Jeffrey Bekema – Michel Harskamp 4-1
Martin Nijmeyer – Fons Hardeman 4-0
Daniel Lijnsvelt – Chris Rijkeboer 3-4

Halve finales:
William van Luttikhuizen – Jeffrey Bekema 2-4
Martin Nijmeyer – Chris Rijkeboer 3-4

3e plaats:
William van Luttikhuizen – Martin Nijmeyer 4-3

Finale:
Jeffery Bekema – Chris Rijkeboer 5-2

Verliezersronde:
Halve finales:
Eddie Schoeman – Ricardo Beunk 3-1
Maikel van de Krol  – Sander Boers 3-0

Finale:
Eddie Schoeman – Maikel van de Krol 3-4

180’ers:
William van Luttikhuizen 8
Ricardo Beunk 3
Martin Nijmeyer 3
Jeffrey Bekema 2
Fernando Klopman 1
Daniel Lijnsvelt 1
Chris Rijkeboer 1
Fons Hardeman 1
Eddie Schoeman 1

Hoogste finishes:
Jeffrey Bekema 170/152
Jesse van de Kamp 137
Michel Harskamp 118
Fons Hardeman 117
William van Luttikhuizen 116/100
Ricardo Beunk 101
.