Home Ranking nieuws Zaterdag 1 december Limburgia Ranking in Café de Vrijboom

Zaterdag 1 december Limburgia Ranking in Café de Vrijboom

Aanstaande zaterdag,1 december, is er weer een jeugd dart toernooi in Café de Vrijboom. Ditmaal de Limburgia Ranking. We spelen deze zaterdag met een handicap systeem zodat de beginnende darters ook kans maken tegen de al wat gevorderde spelers en speelsters. We spelen in poules met aansluitend winnaar en verliezer ronde zodat iedereen meerdere keren kan spelen. Ook spelen we nog wat spelletjes als training om nog beter te presteren.

De zaal is om 12:00 uur open en het toernooi start om 12:30 uur. Inschrijfgeld bedraagt € 2,50. Je hoeft geen lid te zijn van de bond dus iedereen mag meedoen of kom gerust een keertje kijken. Voor meer informatie over jeugd darten kijk op www.rdbjeugddarts.nl.

Ook voor de toeschouwers valt er wat te winnen. Onder de toeschouwers wordt een vlaai van Limburgia verloot. Voor de kinderen die nog geen dartbord thuis hebben. De Vrijboom geeft de oude wedstrijd borden weg. Deze voldoen niet meer aan de hoge wedstrijd eisen van de bond maar voldoen nog prima om op te oefenen. Hierbij geldt natuurlijk ‘zolang de voorraad strekt’.

Bijgevoegd Kyana met het wissel Trofeetje….zij wil hem graag winnen wie stopt haar?