Home Ranking nieuws John Lokken wint 3e FDF Rankingtoernooi

John Lokken wint 3e FDF Rankingtoernooi

RegioDarts Zuid Holland

Afgelopen zondag werd het derde FDF Rankingtoernooi georganiseerd in De Springert te Ouddorp. Ondanks het winterse weer bleken er toch nog twintig deelnemers te zijn, die zin hadden in een gezellig toernooitje bij de kachel. Hieronder natuurlijk de zes grote kanshebbers voor de eindtitel: Danny Troost, Roy Moerenhout, Jos Kreeft, Arto in ’t Veld, Wim Bakelaar en John Lokken.

Uiteindelijk zagen we in de verliezersronde finale Wim Bakelaar winnen van Adrie v.d. Linde. Bakelaar werd laatste in zijn poule en moest ditmaal genoegen nemen met de verliezerstitel.

In de kwartfinale van de winnaarsronde wist John Lokken te winnen van Arto in ’t Veld. Jos Kreeft won in een bloedstollende wedstrijd van Maurice v.d. Nieuwendijk. Roy Moerenhout kon ditmaal geen vuist maken tegen Danny Troost en Andreas Visbeen wint verrassend van Jos de Jager.

Zo kregen we dus de volgende halvefinale partijen:

John Lokken vs. Jos Kreeft
Danny Troost vs. Andreas Visbeen

Jos Kreeft kon zijn goede vorm niet doorzetten in de halvefinale en moest ook dit toernooi genoegen nemen met een gedeelde derde plaats. Lokken dus door naar de finale, waar hij Danny Troost tegen zou komen. Andreas Visbeen bezorgde Troost nog hoofdpijn in de halvefinale, aangezien Visbeen scorend zeker niet mindere was van Troost. Maar de dubbels bepalen het spelbeeld en dan zit dat bij Troost toch beter.

In de finale tussen Lokken en Troost bleken beide niet erg aan elkaar gewaagd te zijn. Zeker omdat het bij Danny Troost scorend wat minder liep en dan vliegen de legs je toch om je oren, als je tegenstander je telkens een stapje voor is. De finale werd gewonnen door John Lokken met 5-1. Lokken laat de concurrenten voor de Flakkeese titel toch even zien dat hij nog niet afgeschreven mag worden en bezit nu dan ook de tweede plaats op de FDF-ranking.

Stand na 3 toernooien:
1e Danny Troost
2e John Lokken
3e Roy Moerenhout
4e Jos Kreeft
5e Arto in ’t Veld
6e Arend Horseling
7e Wim Bakelaar
8e Jos de Jager

Redactionele noot: Het gaat hierboven om een ingestuurd bericht. Dartfreakz.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor uitspraken die gedaan worden door de schrijver van deze tekst.