Joppe Bakens wint het laatste toernooi ZomerRanking Café Quincy Ranking nieuws
Ranking nieuws

Joppe Bakens wint het laatste toernooi ZomerRanking Café Quincy

Joppe Bakens wint het laatste toernooi ZomerRanking Café Quincy

Het laatste toernooi. Wie gaan zich nog plaatsen voor de finaledag, wie vallen er net buiten de boot. Met 38 deelnemers beginnen we aan dit toernooi waarin de eindstand op de ranking beslist zal worden. In de winnaarsronde waren het twee mannen uit Eindhoven die zich wisten te plaatsen voor de finale. Joppe Bakens en Willy Spierenburg stonden hier tegenover elkaar. Joppe won op weg naar deze finale van Patrick Bulen, Paul Wacanno, Eddy Jansen, Stephan Bernaerts en Jean-Marie Hendrikx. Willy won op zijn beurt van Martien van Kuijk, Davyd Venken, Paul Out en Jean-Pierre Hendrix. In deze finale was het Joppe die met 3-0 zijn finaleplaats zeker stelde.

In de verliezersronde waren het Eddy Jansen en Wichard Knoops die van zich lieten horen. Eddy won van Bob Doelman, Johan van Lier, Paul Out, Kenneth Martens en Jean-Pierre Hendrix. Wichard behaalde zeges tegen Davy Cardinaal, Bart Cornips en Jean-Marie Hendrikx. Voor een plekje bij de laatste 3 was het Eddy die met 3-1 van Wichard wist te winnen. In een spannende wedstrijd voor het laatste plekje in de finale was het wederom Eddy die aan het langste eind trok en met een 3-2 overwinning op Willy zich plaatste voor de finale.

De laatste finale van de ranking toernooien. Joppe had tijdens de cyclus al 3 keer eerder in de finale gestaan maar wist geen van allen winnend af te sluiten. Voor Eddy was het de eerste keer dat hij in de finale stond. Van de voorgaande 9 toernooien is er slechts 1 Nederlandse winnaar geweest. Dat was Jan Martens die het 3e toernooi won. De overige 8 toernooien werden allemaal gewonnen door onze zuiderburen. Was het Joppe die dit keer zijn finale kon winnen, of zou er wederom een Belgische overwinning klinken.

In deze finale was het Joppe die met goed spel gebrand was op deze overwinning. Met een 4-1 zege pakte hij de laatste overwinning van de ZomerRanking Café Quincy 2012.

De meeste 180ers werden deze avond gegooid door Davyd Venken en Jean-Pierre Hendrikx. Beide gooide 3x de maximale score. De hoogste finish van de avond ging naar Jean-Pierre Hendrikx. Hij gooide een 170 finish.

Na dit toernooi staat de eindstand van de ranking vast. De top 24 plaatst zich voor de finaledag en zal gaan strijden om een prijzenpot van € 2.180,-. De geplaatste spelers zijn Joppe Bakens, Roger Janssen, Davyd Venken, Patrick Bulen, Glenn Thorne, Jan Martens, Jean-Pierre Hendrikx, Wichard Knoops, Bart Cornips, Eddy Jansen, Stephan Bernaerts, Emanuel de Geyndt, Jean-Marie Hendrix, Davy Cardinaal, Brian Meering, Frank Poolen, Alessandro Buzon, Marc van de Goor, Remo Mandiau, Fred Burger, Sven Wens, Johan van Lier, Kim Huybrechts en Bob Doelman.

De ranking is mede mogelijk gemaakt door Café Quincy, Glenn’s Job en Nefratech.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws