Jordy Terburg wint de Maandagranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Jordy Terburg wint de Maandagranking

Jordy Terburg wint de Maandagranking

We konden deze maandag maar over 8 banen beschikken omdat de rookruimte met zijn 5 banen onder handen wordt genomen. Hierdoor konden we maar 40 deelnemers huisvesten wat normaal voldoende is. En ja hoor 41 mensen die zich aanmelden voor deze maandag en we moesten dus iemand teleurstellen. Gelukkig nam hij het sportief op en zal zeker de volgende keer gebruik maken van de voorinschrijving!

8 poules van 5 gingen de strijd aan om zich te plaatsen voor de laatste 16. Mireille Jordan liet een van de 31 180-ers op haar naam noteren. Sebastiaan Kuppen was hierin de beste met 7 stuks. Sebas had ook een 120 finish net als Joop Lemmens en de kleine Lars Fransen. Maar het was Wesley Heijmans die een nette 156 op het bord zetten voor de hoogste.

De kleine Lars was weer goed op dreef deze maandag door de laatste 8 te halen. Hij trof hier, de latere winnaar, Jordy Terburg die zijn beste partij van de avond nodig had om door te gaan. Een 13 darter met Lars op een dubbel, een 15 darter, 18 darter en tot slot een 12 darter met andere woorden over de 100 gemiddeld om de kleine Lars uit de halve finale te houden.

In de eerste halve finale trof Jordy Sebastiaan Kuppen. Deze partij was ook van zeer hoog nivo en had een beslissende leg nodig voor een 5-4 overwinning van Jordy. De tweede halve finale ging tussen Wichard van Melis en Danny Klompenburg. Danny weet zijn vorm van de laatste weken vast te houden en wint vrij eenvoudig met 5-2.

In de finale moest Jordy alweer alles uit de kast halen om de overwinning veilig te stellen. Met slechts een break weet hij een 6-4 winst te behalen.

Winnaarsronde - 1e en 2e plaats
Jordy Terburg - Danny Klompenburg 6-4

Winnaarsronde - Halve finale
Jordy Terburg - Sebastiaan Kuppen 5-4
Wichard van Melis - Danny Klompenburg 2-5

Winnaarsronde - Laatste 8
Sebastiaan Kuppen - Wesley Heijmans 4-3
Lars Fransen - Jordy Terburg 0-4
Wim van Schaik - Wichard van Melis 2-4
Danny Klompenburg - John Verboort 4-2

Winnaarsronde - Laatste 16
Jordy Terburg - Richard Janssen 3-0
Lars Fransen - Peter (kleine) Janssen 3-2
Sebastiaan Kuppen - Joop Lemmens 3-0
Wesley Heijmans - Roy Leenders 3-0
Wim van Schaik - Dave van de Lee 3-2
Wichard van Melis - Christian Jordan 3-1
Bjorn Fransen - Danny Klompenburg 2-3
Arno Westendorp - John Verboort 1-3

Hoogste Finishes:
156 van Wesley Heijmans
120 van Lars Fransen
120 van Sebas en Joop Lemmens

Meeste 180'ers:
7 van Sebastiaan Kuppen
5 van Jordy Terburg
4 van Roy Leenders

Volgende week maandag weer een maandag ranking in café de Vrijboom. Voorkom teleurstelling en bel of sms even op 06-51283944 06-51283944.

Groetjes,
Bitterbal

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws