Home Ranking nieuws Jurrian van Oss wint kwalificatie toernooi L&L Toptraining

Jurrian van Oss wint kwalificatie toernooi L&L Toptraining

Sterk_toptraining

Afgelopen maandag vond het eerste kwalificatietoernooi voor de L&L Toptraining plaats. Dé man in vorm deze avond was de uit Meteren afkomstige Jurrian van Os. Hij wist in de kwartfinale Victor Schoggers met maarliefs 3-0 af te troeven. Vervolgens braken er spannende momenten aan. Wesley Heimans wist zijn 2 matchdarts tegen Van Oss niet te benutten waardoor de pas 20 jarige Jurrian aan mocht treden tegen het 16 jarige supertalent John de Kruijf. In de finale bleek Van Oss weer oppermachtig en won met 4-1. Door deze winst bemachtigd Jurrian van Oss de ticket voor de L&L Nederhemert Toptraining en mag hij dus 6 maandag de strijd aan gaan met spelers als Jelle Klaasen, Leon de Geus, Gilbert van der Meijden en Hermie van Orsouw.

Ook waren er 6 tickets voor de B-poule te verdienen. Deze gingen naar de uit Nieuwegein uitkomstig verliezend finalist John de Kruijf. Ook Victor Schoggers (Dalem) en Leo Hendriks (Den Bosch) wisten zich voor de B-Poule te plaatsen. Verder waren er nog tickets voor de Tielenaren Wesley Heimans en Alexander Holland. Tot slot ging de laatste ticket voor de B-Poule naar de pas 17 jarige John Biesheuvel uit Aalst.

Op 20 september staat de 2e kwalificatie voor de L&L Toptraining gepland en dan zullen dus alle namen bekend zijn voor de trainingsessies in Nederhemert.