Home Ranking nieuws Kenny Neyens wint 5e ZomerRanking Café Quincy, Smeets runner-up

Kenny Neyens wint 5e ZomerRanking Café Quincy, Smeets runner-up

Qui

Wederom is het druk in Café Quincy. Evenals vorige week wisten 60 deelnemers de weg naar Budel te vinden. In de winnaarsronde waren het Kay Smeets en Kenny Neyens die zich naar de finale knokte. Kay deed dat door te winnen van Gydo Meijer, Tom Schrijvers, Samantha Linssen, Tom Montforts en Jerry Hendriks. Kenny won op zijn beurt van Syb Peeters, James Linan, Dio Weijnen, Johan van Lier en Davy Cardinaal. Deze finale waarin de winnaar zich zou plaatsen voor de grote finale aan het eind van de avond ging tot 2-2 gelijk op. In de laatste leg was het Kenny die zijn eigen leg wist te houden en zich hierdoor als eerste plaatste voor deze finale.

Aan de verliezerskant was het Ricardo Linssen die van zich liet spreken. Nadat hij in de winnaarsronde verloor van Davy Cardinaal wist hij te winnen van Jean-Marie Hendrikx, Johan van Lier, pakte hij zijn revanche op Davy en om zich bij de laatste 3 te voegen won hij van Jerry Hendriks.

De tweede finaleplaats zou dus komen uit de wedstrijd tussen Kay Smeets en Ricardo Linssen. In deze wedstrijd was het Kay die het tempo aangaf en uiteindelijk ook met 3-1 de wedstrijd naar zich toe trok. In de finale was het duidelijk dat Kenny weer even moest warmdraaien. De eerste finale ging dan ook met ruime cijfers naar Kay. In de tweede finale was het echter een stuk spannender. Beide heren gaven elkaar geen strobreed toe en wisten de wedstrijd tot 3-3 op gelijke hoogte te houden. In de laatste en beslissende leg was het Kenny die de betere scores gooide en zijn eigen leg daardoor wist te behouden.

In totaal zijn er deze avond 40 maximale scores gegooid. Davyd Venken gooide met 6 stuks de meeste. Kenny Neyens en Davy Cardinaal volgde met 4 stuks. De hoogste finish van de avond bleef weer lang spannend. Een hele tijd stond deze op naam van Randy Lutgens met 158, deze werd verbroken door Dennis Derwal met 160. Maar uiteindelijk was het Rick Veugelers die een 164 finish wist te gooien en hiermee de hoogste finish in handen had.

De prijzenpot loopt al op naar een mooi bedrag. Momenteel staat deze op €2139,- en wordt mede mogelijk gemaakt door:

Café Quincy

Glenn’s Job

Espresso Service Nederland

Darts- en Biljartcenter de Snoek

ERVÉ Bouwservice, Sloopwerk en Demontage

Ruvera Aloe Vera

Team Dennis

De tussenstand van de ranking is te vinden op  deze link.
.