Home Ranking nieuws Kim Huybrechts en Dana Verhaegen winnen 7e dinsdagranking

Kim Huybrechts en Dana Verhaegen winnen 7e dinsdagranking

SDC10337

Met 42 deelnemers ging een rustige zevende No-Score rankingavond van start. In het herentoernooi was het Kim Huybrechts die zich rechtstreeks wist te plaatsen voor de finale voor overwinningen te boeken op Ricardo Linssen, Nick van Schaijk, Daniel Verdonschot, Nico Thissen en Jerry Hendriks. In de verliezersronde wisten Kevin Swinkels, Hermie van Orsouw, Dennis Koenen, Daniel Verdonschot, Jimmy van Schie, Tony West, Braulio Roncero, Jimmy van Camp, Nico Thissen en Jorgen Aerts de laatst 12 te bereiken. Het was Tony West die zich voor het podium wist te plaatsen door o.a. overwinningen op Jimmy van Schie, Braulio Roncero, Jorgen Aerts en Nico Thissen te boeken. Voor een plaats in de finale streden Jerry Hendriks en Tony West. Wederom was er het nodige publiek aanwezig die zagen dat Jerry Hendriks zich met een 3-1 overwinning plaatste voor de finale. Vorige week stonden Kim Huybrechts en Jerry Hendriks ook al tegen over elkaar in de finale en toen ging de winst met 4-3 naar de uit Venlo afkomstige Jerry. Ditmaal waren de rollen omgedraaid en pakte Kim Huybrechts met 4-2 de titel van de avond. Het podium kreeg een internationale tint met een Belg, een Nederlander en een Engelsman op het podium.

In het damestoernooi kende we wederom een nieuwe debutante, namelijk Samantha Linssen. Dana Verhaegen was de dame die zich rechtstreeks wist te plaatsen voor de finale door overwinningen op Samantha Linssen en Charona de Laat. Eerder rekende Charona op haar beurt al af met Macy Netten en Annet van Elten. In de verliezersronde streden Tonnie van de Kallen, Macy Netten, Annet van Elten en Samantha Linssen om een podiumplaats. Het was de debutante die zich wist te plaatsen voor het podium en voor een plaats in de finale mocht aanleggen tegen Charona de Laat. Met een 3-1 overwinning was het Charona die won en daarom de finale mocht aanleggen tegen Dana Verhaegen. De finale werd met 4-1 gewonnen door de Belgische die daarmee haar tweede overwinning pakte.

SDC10339De hoogste finish was er voor Jimmy van Schie die een 160-finish noteerde. Hiermee bleef hij Jimmy van Camp voor die eerder op de avond een mooie 157-finish wist te gooien. Het totaal aantal 180-ers kwam uit op 42 stuks waarbij Tony West er met 6 stuks de meeste noteerde. Hij werd op de voet gevolgd door Sjoerd Jansen, Braulio Roncero en Jerry Hendriks met ieder 5 stuks.

Het prijzengeld voor een 9-darter is inmiddels opgelopen naar een recordbedrag van 600 euro. Met nog drie weken te gaan staat het prijzengeld voor de eindronde op 1.017 euro. Volgende week staat de achtste dinsdagranking op het programma en zoals altijd is inschrijven mogelijk tot 19:15 uur en starten de eerste wedstrijden om 19:30 uur.

180-ers 100+ finishes
6 Tony West
5 Sjoerd Jansen
5 Braulio Roncero
5 Jerry Hendriks
3 Kevin Swinkels
3 Kim Huybrechts
2 Dennis Koenen
2 Nico Thissen
2 Jorgen Aerts
1 Gaston Meunier
1 Nick van Schaijk
1 Ricardo Linssen
1 Rico Dera
1 Ricardo Linssen
1 Walter de Kort
1 Jermain Heijmans            
1 Jeffrey Brands
1 Gino Vos
160 Jimmy van Schie
157 Jimmy van Camp
121 Jerry Hendriks
120 Tony West
110 Patrick Sterckx
108 Gaston Meunier
106 Jerry Hendriks
104 Jimmy van Camp
103 Kim Huybrechts
100 Walter de Kort
100 Ricardo Linssen
100 Tony West
100 Jermain Heijmans