Kim Huybrechts wint 2e ranking, Jelle Klaasen is runner-up Ranking nieuws
Ranking nieuws

Kim Huybrechts wint 2e ranking, Jelle Klaasen is runner-up

Kim Huybrechts wint 2e ranking, Jelle Klaasen is runner-up

Ondanks het feit dat heel Zuid Nederland deze dagen in het teken staat van Carnaval wisten toch 32 deelnemers de weg naar dartvereniging No-Score te vinden om deel te nemen aan de tweede dinsdagranking. Ron Schouten kende een sublieme start met overwinningen op Gilbert van der Meijden, Martin Pieters, Jorgen Aerts en Kim Huybrechts. Vervolgens ging hij onderuit tegen Jelle Klaasen die zich rechtstreeks voor de finale wist te plaatsen door eerder overwinningen te boeken op Achmed Ahmaddy, Randy Hendrick, Arjan Bothof en Jason Huybrechts. Hermie van Orsouw moest vroeg op de avond zijn meerdere erkennen in Jason Huybrechts maar hij wist zich uitstekend te herstellen door vervolgens in de verliezersronde te winnen van Jermain Heijmans, Danny Slegers, Jorgen Aerts, Gilbert van der Meijden en deze keer wel een overwinning op Jason Huybrechts. Net voor het podium maakte Kim Huybrechts een einde aan zijn comeback en daarmee eindigde de Ossenaar op de vierde plaats. Kim had eerder al gewonnen van Mike Beikes, Benito van de Pas en Achmed Ahmaddy en mocht voor ee finaleplaats aanleggen tegen Ron Schouten. Met een 3-1 overwinning voor de Belg werd de finale gespeeld tussen Kim Huybrechts en Jelle Klaasen. De eerste finale was met 4-3 in handen van Kim waardoor er een tweede en beslissende finale aan te pas moest komen. In deze tweede finale was het wederom Huybrechts die de dienst uitmaakte en met een 4-2 overwinning was de winst van de avond weer voor België.

Bij de dames een hoge opkomst met 10 dames. De deelnemsters die de strijd met elkaar aangingen waren Lynn Taeymans, Annet van Elten, Melissa Evers, Laura Evers, Melissa Jacobs, Daphne Brynaert, Sylvia van de Pas, Graziella Horsmans, Tonnie van de Kallen en Angela van der Meijden. Melissa Jacobs kende een goede avond en won na een vrijloting van Melissa Evers en Sylvia van de Pas. Vervolgens verloor ze van Annet van Elten die zich rechtstreeks voor de finale wist te plaatsen na eerder eveneens een vrijloting te hebben gehad en te hebben gewonnen van Laura Evers en Angela van der Meijden. Lynn Taeymans ging in haar eerste wedstrijd van de avond onderuit maar vocht zich in de verliezersronde terug met overwinningen op Daphne Brynaert, Laura Evers, Sylvia van de Pas, Angela van der Meijden en Melissa Jacobs. Hierdoor mocht ze in de finale aantreden tegen Annet. Met 4-0 ging de eerste finale naar de Belgische waardoor het aankwam op de tweede finale. De dames liepen uit naar een 3-3 tussenstand waarna de laatste leg in het voordeel van de Nederlandse eindigde.

De hoogste finish was er voor Jelle Klaasen die al vroeg op de avond een 156-finish noteerde. Hiermee bleef hij o.a. de 150-finish van Ron Schouten voor en de 122-finish van Mike Beikes. Met 10 stuks waren de meeste 180-ers ook voor Jelle Klaasen maar deze keer moest hij zijn positie delen met Kim Huybrechts die er eveneens 10 wist te noteren gedurende deze avond. Met 8 stuks volgde vervolgens Achmed Ahmaddy en met 4 stuks Jason Huybrechts.

Volgende week staat de derde dinsdagranking op het programma. Zoals gebruikelijk is inschrijven weer mogelijk tot en met 19:15 uur en starten we om 19:30 uur.

180-ers 100+ finishes
10 Jelle Klaasen
10 Kim Huybrechts
8 Achmed Ahmaddy
4 Jason Huybrechts
3 Jorgen Aerts
3 Hermie van Orsouw
2 Benito van de Pas
2 Ron Schouten
1 Jermain Heijmans
1 Ad van Haaren
1 Gilbert van der Meijden         
1 Dennis Koenen
156 Jelle Klaasen
150 Ron Schouten
122 Mike Beikes
122 Gilbert van der Meijden
113 Gilbert van der Meijden
110 Jelle Klaasen
106 Kim Huybrechts
100 Angela van der Meijden
100 Angela van der Meijden
100 Achmed Ahmaddy
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws