Kim Huybrechts wint de 6e ZomerRanking Café Quincy Ranking nieuws
Ranking nieuws

Kim Huybrechts wint de 6e ZomerRanking Café Quincy

Kim Huybrechts wint de 6e ZomerRanking Café Quincy

Het 6 toernooi bracht 42 deelnemers naar Café Quincy. Met wederom een sterk deelnemersveld barste de strijd los. In de winnaars ronde waren het Kim Huybrechts en Patrick Bulen die zich plaatste voor de finale. Kim boekte overwinningen op Alessandro Buzon, Remo Mandieau, Wichard Knoops, Jean-Pierre Hendrix en Glenn Thorne. Patrick won op zijn beurt van Emanuel de Geyndt, Frank Poolen, Bart Cornips en Roger Janssen. In deze finale was Kim met 3-0 te sterk en plaatste zich zo rechtstreeks voor de finale aan het eind van de avond.

In de verliezers ronde wisten Kenny Neyens en Eddy Jansen het ver te schoppen. Kenny won van Davy Cardinaal en Martien van Kuijk waarna hij verloor van Roger Janssen. Aan de verliezers kant wist hij nog te winnen van Wichard Knoops en Alessandro Buzon waarna wederom Roger Janssen hem stopte. Eddy Jansen verloor zijn tweede partij van de avond van Leandro Paz waarna hij zich wist te herpakken door achtereenvolgend te winnen van Ruud Verdonk, Vanity Muller, Martien van Kuijk, Martijn Soentjens, Jean-Pierre Hendrix en hij pakte zijn revanche tegen Leandro Paz. Glenn Thorne was degene die Eddy wist te stoppen.

Roger en Glenn mochten samen uitvechten wie zich bij de laatste 3 voegde. Glenn was hier met 3-0 te sterk en kon nu met Patrick Bulen uitmaken wie de tweede finalist naast Kim zou worden. Ook in deze partij was Glenn de bovenliggende partij en wist zich met een 3-1 overwinning te plaatsen voor de finale.

In de finale kon Glenn geen potten meer breken en deed Kim wat van hem verwacht werd. Met een afgetekende 4-0 overwinning pakte Kim Huybrechts de toernooizege.

In totaal zijn er deze avond 40 maximale scores gegooid. Kim gooide er met 8 stuks de meeste, gevolgd door Roger Janssen en Sven Wens die er ieder 5 gooide. De hoogste finish van de avond ging naar Glenn Thorne. Hij gooide 130 uit.

De prijzenpot voor de finaledag staat na dit toernooi op €1524,-. De toernooien worden mede mogelijk gemaakt door Café Quincy, Glenn’s Job en Nefratech.

De ranking is terug te vinden via deze link.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws