Home Ranking nieuws Kim Huybrechts wint finaledag ZomerRanking Café Quincy

Kim Huybrechts wint finaledag ZomerRanking Café Quincy

IMG_0623dartfreakz2

Nadat er 10 weken op rij gestreden is voor plaatsing voor de finaledag, barste vandaag de strijd los om de prijzenpot. 24 deelnemers hadden nog kans op de hoofdprijs van €500,-. Daarbij had iedereen die zich wist te plaatsen sowieso al prijs. De prijzenpot voor vandaag stond op €2180,-.

Het niveau vanavond bleek al snel hoog te zijn. Tijdens het ingooien gooide Kim Huybrechts een 9-darter. In de eerste ronde partijen was er al een 160 finish van Eddy Jansen die in de zelfde ronde nog overtroffen werd door Sven Wens die 170 uitgooide. Aan het eind van de avond stonden er o.a. finishes van 142, 146, 154, 160 en 170 genoteerd en 35 keer de maximale 180 score.

In de winnaars ronde waren al snel enkele verassingen. De als eerste geplaatste Joppe Bakens ging in zijn eerste partij onderuit tegen Remo Mandiau. De als vierde geplaatste Patrick Bulen ging ook in zijn eerste partij onderuit, hij verloor van Marc van de Goor. Ook de respectievelijk als tweede en derde geplaatste Roger Janssen en Davyd Venken wisten het niet tot de finale te schoppen, beide gingen onderuit tegen Kim Huybrechts.

In de finale van de winnaars ronde waren het Jan Martens en Kim Huybrechts die overbleven. Jan wist zich te plaatsen door overwinningen op Sven Wens, Remo Mandiau en Marc van de Goor. Kim won op weg naar deze finale van Stephan Bernaerts, Jean-Pierre Hendrix, Davyd Venken en Roger Janssen. In deze finale was Kim met 4-1 te sterk waardoor hij zich als eerste plaatste voor de grote finale.

Via de verliezers kant probeerde iedereen zich alsnog in deze finale te vechten. Het was hier Glenn Thorne die overtuigde. Nadat hij zijn tweede partij tegen Johan van Lier verloor begon hij aan zijn zegereeks. Hij herpakte zich met overwinningen op Frank Poolen, Davy Cardinaal, Wichard Knoops, Jean-Marie Hendrikx, Roger Janssen, Johan van Lier en Jan Martens. Na al deze overwinningen was het Glenn die het dus mocht gaan opnemen tegen Kim.

In deze finale was Kim telkens net een stapje voor op Glenn waardoor hij deze dan ook met 5-1 winnend wist af te sluiten. Zo wint hij voor het tweede jaar op rij de finaledag van de ZomerRanking Café Quincy.

Bij deze willen we iedereen bedanken die deze toernooien mogelijk maakte. Natuurlijk onze hoofdsponsor en lokatie Café Quincy, maar ook onze andere sponsoren Glenn’s Job en Nefratech. Niet te vergeten bedanken we ook alle deelnemers van de toernooien.

Bedankt en tot volgend jaar !