Kim Huybrechts wint finaledag van Zomerranking Quincy Ranking nieuws
Ranking nieuws

Kim Huybrechts wint finaledag van Zomerranking Quincy

Kim Huybrechts wint finaledag van Zomerranking Quincy

Afgelopen zaterdag was de finaledag van de ZomerRanking Café Quincy. We begonnen het toernooi met 20 deelnemers. Aan de winnaars kant waren het Joppe Bakens en Kim Huybrechts die zich plaatsten voor de finale. Hiermee bewezen zij ook de terechte nummer 1 en 2 op de ranking te zijn geweest. Joppe plaatste zich voor deze finale door overwinningen op Junni Ruiter, Nico Thissen en Paul Out. Kim maakte indruk door zich zonder legverlies te plaatsen met overwinningen op Yves Janssen, Jan Martens en Davyd Venken. Ook in deze finale partij wist Kim zijn zegereeks vast te houden en met 4-0 te winnen van Joppe.

Aan de verliezers kant was het Davyd Venken die zich bij de laatste 3 wist te voegen. Nadat hij in de winnaars ronde van Davy Cardinaal en Jean-Marie Hendrikx wist te winnen, won hij in de verliezers ronde nog van Kevin Swinkels en Geert Verhagen. In de wedstrijd die een tweede finaleplaats opleverde ging het tot 3-3 gelijk op. In de beslissende leg wist Joppe een break te forceren en zich zo te plaatsen voor de grote finale.

Dit betekende dat Joppe en Kim voor de hoofdprijs gingen gooien van een geslaagde ZomerRanking. Kim had deze avond nog niet verloren wat inhoud dat Joppe 2 keer zou moeten winnen voor de titel waar Kim met 1 keer genoeg heeft. In de eerste partij was het Joppe die alle kleine foutjes van Kim genadeloos afstrafte en dan ook met 5-1 wist te winnen. Een alles beslissende partij zou dus de doorslag gaan geven. Hier wist Kim zich knap te revancheren en alsnog met een 5-3 overwinning de ZomerRanking Café Quincy op zijn naam te schrijven.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar deze website.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws