Home Ranking nieuws Koetshuis 1 Wint BBDB Beker

Koetshuis 1 Wint BBDB Beker

Koetshuis 1 vs. Van Zandvoort DT: 5-1
Van Zandvoort DT zorgde in de kwartfinale voor een verrassing door het team van de Vrijboom 1 uit te schakelen en zij kwamen zonder pretenties naar Langenboom toe. Na een fraaie overwinning van Jeroen van Zeeland op Dennis Smits werd het nog 1-1 tegen topfavoriet Koetshuis 1, maar daarna was het over voor de Heeschenaren en kon Koetshuis 1 zich opmaken voor de grote finale.
  

Koetshuis 2 vs. De Jong: 3-5
Het tweede team van het Koetshuis mocht het opnemen tegen titelverdediger De Jong en dit werd een enorm spannende partij. Beide teams waren niet compleet (Braulio Roncero en Rico Dera ontbraken) maar dat was niet aan het niveau af te lezen. Na een 1-1, 2-2 en 3-3 tussenstand was het uiteindelijk De Jong die toe wist te slaan in de laatste koppels om zo met een 5-3 overwinning naar de finale te gaan.

Koetshuis 1 vs. De Jong
De finale tussen 2-voudig bekerwinnaar Koetshuis 1 en 5-voudig bekerwinnaar De Jong werd een kraker van formaat. In de competitie was Koetshuis 1 tot twee keer toe met 5-4 te sterk voor De Jong en beide keren viel de beslissing pas in de teamronde. Dit keer leek de beslissing eerder te vallen want het team uit Reek kwam al snel op een 4-1 voorsprong. De Jong had echter een mooie eindsprint in huis en kregen in de teamronde zelfs 4 pijlen voor de winst. Helaas voor de Ossenaren wilde de beslissende pijl niet vallen en met een 65 finish pakte Koetshuis 1 alsnog de zege en de Brabantboel Beker.

Koetshuis 2 vs. Van Zandvoort DT: 5-2
In de strijd om de 3e en 4e plaats ging Van Zandvoort DT prima van start en nam een 2-0 voorsprong, maar daarna was de koek op en kon Koetshuis 2 doorstomen naar een 5-2 overwinning en de 3e plek in de Brabantboel bekercompetitie. De eindstand werd hierdoor als volgt:

1. Koetshuis 1
2. De Jong
3. Koetshuis 2
4. Van Zandvoort DT

Bij deze wil ik namens het gehele bestuur alle teams bedanken voor een gezellig en sportieve dag en uiteraard gaan onze felicitaties uit naar Koetshuis 1 met hun winst in de Brabantboel Bekercompetitie.