Koetshuis Rebels zijn kampioen in eredivisie bij de RDB Ranking nieuws
Ranking nieuws

Koetshuis Rebels zijn kampioen in eredivisie bij de RDB

Koetshuis Rebels zijn kampioen in eredivisie bij de RDB

Koetshuis Rebels zijn kampioen geworden ere divisie RDB. Het mooie is dat de Koetshuis Rebels pas met de laatste leg van de laatste wedstrijd kampioen zijn geworden. Het team de Daltons met o.a. Jordy Terburg en Gilbert van der Meijden stonden na de laatste wedstrijd op 164 en koetshuis rebels met o.a. Eimardo van Engelen op 157 en de Rebbels moest nog één wedstrijd spelen om minimaal 7 punten te halen voor het kampioenschap in de ere divisie. Na een 1-0 achterstand omgezet te hebben naar een 1-5 voorsprong werd het 2-5 en dus was het aan de Koetshuis Rebels om de laatste 2 punten niet meer weg te geven. Met een 2-0 versprong werd er nog maar net gewonnen met 3-2 en moest de laatste 1001 de doorslag geven. Met beide teams op een dubbel werd gelukkig de laatste dubbel door het koetshuis in reek uitgegooid en werden de 7 dure punten toch binnen gehaald.

Al met al een zeer spannende wedstrijd met een mooie ontknoping. En is het koetshuis Rebels er wederom in geslaagd kampioen te worden van de RDB. Spelers die dit seizoen gestreden hebben voor het kampioenschap: Eimardo van Engelen, René Schaefers, Roy Leenders, Michael Verhofstad, Ger Kraus, Ruud Nicolasen en Martijn van Gaal.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws