Willy van de Wiel en Braulio Roncero naar kruisfinales TPC Ranking nieuws
Ranking nieuws

Willy van de Wiel en Braulio Roncero naar kruisfinales TPC

Willy van de Wiel en Braulio Roncero naar kruisfinales TPC

Tijdens de 3e ronde van de Top Player Competition van gisterenavond was het aan de vier deelnemers in groep A om te bepalen wie er zouden doorgaan naar de volgende ronde oftewel de kruisfinales. Winnaar van de TPC 2011, Willy van de Wiel, moest het opnemen tegen Jordy Terburg, Tokan Ata en Braulio Roncero zodat er geen gebrek was aan echte topwedstrijden. Ook het format, best of 5 sets/best of 7 legs liegt er niet om en vergde af en toe het uiterste van de spelers.

Alle spelers waren deze avond van Top Player-niveau en het was een lust voor het oog om te zien hoe met name Willy en Braulio, die aan een tweede jeugd lijken begonnen, aan de lopende band 180-scores produceerden. Dat ook Jordy en Tokan zeer goed spel lieten zien veranderde de tussenstand na ieder partij maar waren het toch Willy van de Wiel en Braulio Roncero die zich aan het eind van de avond als eersten plaatsten voor de finaledag.

Willy zal dan als nummer 1 van groep A uitkomen tegen de nummer 2 van groep B en Braulio zal als nummer 2 van groep A de winnaar van groep B treffen. De wedstrijden van Groep B zullen op 16 april aanstaande gespeeld worden.

Alle resultaten van de TPC en de groepsindeling voor de 3e ronde kun je vinden op www.oranjebar.nl
.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws